Kuidas pinguldada rippuvat nahka

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled olnud tubli, näinud vaeva ja saavutanud unistuste kaalu, kuid enda alasti keha vaadates tahaksid sa endiselt nutta?

Genius Beauty pani kirja nõuanded, mida enne kirurgi poole pöördumist proovida tasuks.

1.      Joo piisavalt! Kui sa pole tarbinud piisavalt vett, on ka sinu nahk oluliselt väiksema elastsusega. Piisav vedelikutarbimine aitab ka naha väljavenimist ning arme ennetada.

2.      Kui käid pesemas, hõõru enda nahka nuustiku või harjaga nii tugevalt kui saad. See parandab nahaalust verevarustust ja muudab naha elastsemaks.

3.      Duši all käies muuda veetemperatuuri vaheldumisi soojaks ning külmaks. See värskendab nahka, muudab nahatooni selgemaks ning pinguldab nahka.

4.      Koori oma nahka regulaarselt. See eemaldab surnud naharakke ning teeb naha kaunimaks.

5.      Käi massööri juures. Üldmassaaž parandab verevarustust, muudab naha siledamaks, elastsemaks ning parandab tuju.

6.      Kasuta spetsiaalseid kreeme. Nahka pinguldavad tooted sisaldavad kollageeni ning vitamiine ja niisutavad rikkalikult.

7.      Spordi! Naha elastsust aitavad suurendada ujumine, vesiaeroobika, jooksmine ning võimlemine. Et muuta kõhunahka siledamaks, peaksid igapäevaselt kõhulihaseid treenima.

Mõningatel juhtudel ei ole naha elastsust võimalik iseseisvalt taastada ning ainsaks võimaluseks on operatsioon. Kui ükski asi tulemust ei anna, pöördu spetsialisti poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles