Veider lugu: internetist leitud naissoost seksipartner osutus varganäost meheks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kujuta ette sellist olukorda: lepid interneti vahendusel kokku väga ulaka kokkusaamise eesmärgil seksida. Leiad kuuma kaaslase, kes on nõus sinuga vahekorda astuma tingimusel, et see toimub rahahunniku otsas. Mida sa teed?

Muidugi ajad sa vajaliku rahahunniku kokku ning ilmud kokkulepitud paika, kuid seal selgub, et kõik pole üldse nii roosiline, kui esialgu tundus, kirjutab Gizmodo.com.

Nimelt leidis USAs Silicon Valleys vaid 48 tunni jooksul aset kaks identset juhtumit, kus pahaaimamatutelt meestelt rööviti seksi eesmärgil kaasa toodud raha.

Kaks meesterahvast, vanuses 22 ja 30, leppisid internetis ühe naisega kokku, et kohtuvad seksi eesmärgil. Mõlemale mehele öeldi, et nad võtaks kaasa 2000 dollarit ja tuleks rahaga samasse korterisse. Vähemalt ühe mehega oli kokkulepe, et raha laotatakse enne seksimist voodile laiali.

Korteris ootasid seksihimulisi mehi aga kaks meest, kes neilt raha röövisid. Seksi ei saanud ükski asjaosaline. Ja mis veelgi hullem - üks meestest kaotas juhtumi järel oma töö, sest ta oli nõutud raha «laenanud» oma töökohast.

Juhtumit uurinud politsei polnud nõus avalikustama, millist veebilehte mehed kasutasid, kuid inimestele pandi südamele olla internetis kohtinguid kokku leppides ettevaatlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles