29 – naiste juuste parim vanus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middletoni juuksed on paljude naiste ihaldusobjektiks.
Kate Middletoni juuksed on paljude naiste ihaldusobjektiks. Foto: SCANPIX

29-aastastel naistel on põhjust rõõmustamiseks – tõenäoliselt just nüüd on teie juuksed kõige ilusamad.

Uus uurimus leidis, et naiste arvates on nende juuksed oma kauniduse tipul aasta enne nende 30ndat sünnipäeva. Uurimuse, kus osales 2000 naist, viis läbi luksuslikke juuksehooldusvahendeid tootev firma Kérastase, kirjutab Daily Mail.

Ajaks, mil keskmine naine on jõudnud oma 20ndate eluaastate lõppu, on ta peale pikki katsetusi enamasti endale meelepärase juuksestiili leidnud ja tal on ka rohkem raha, et enda juuste eest hoolt kanda. Enamik vastajatest leidis, et nende juuksed olid kõige kaunimad just 29-aastasena, sest siis ei kahjustanud nad enam oma juukseid nii palju  erinevate töötlemisvahenditega ning nende juuksed olid kohevamad ja paksemad kui hilisemas elus.

Uurimus tõi välja, et 45 protsenti vastajatest leidis tagantjärele, et 20ndates eluaastates kahjustasid nad liigselt oma juukseid ja ei osanud endale kuidagi sobivat stiili leida.

Uurimus tõi välja ka selle, et enamuse naiste arvates oli juuste seisukohalt kõige jubedam aastakümme 1980ndad. Sel ajal moes olnud püsilokid on soengustiil, mida kõige enam kahetsetakse.

13 protsenti naistest arvas, et nende juuksed on väärt 6000 kuni 12 000 eurot; 5 protsenti naistest hindas oma juuste väärtuseks 100 000 eurot ning 8 protsenti naistest arvas, et nende juuksed on väärt lausa rohkem kui miljon eurot.

Naised ihaldasid endale kõige rohkem Cambridge’i hertsoginna Kate Middletoni juukseid. Samuti kadestati lauljatar Cheryl Cole’i, näitlejatar Mila Kunise ja modell Miranda Kerri juukseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles