Kuidas meeldiks sulle vintage-pruutkleit?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vintage-pruutkleit.
Vintage-pruutkleit. Foto: Sandra Palm

Kui plaanid suvel pulmi, siis tasub kõrva taha panna, et uhiuue pruutkleidi asemel saab pulmapäevaks valida ka vintage-pruutkleidi, millel on oma hing ja ajalugu.

Fankadelik Vintage pakub pruutkleite, mis on välja valitud vintage-kollektsionääridelt mitmelt poolt maailmast, Hispaaniast Ameerikani välja. Need ainueksemplarid pärinevad eri ajastuist ja on enamasti valminud kõrgkvaliteetse käsitööna.

Lisaks aitavad Fankadeliku ajastueksperdid ja ilutegijad luua iga kleidi juurde unikaalse look’i, mille juurde kuuluvad ka aksessuaarid, pruudisoeng ja meik.

Kleitide esmaesitlus toimub juba sellel laupäeval Vintage Tallinna festivalil, kus iludusi saab oma silmaga näha ja selgagi proovida.

Vaata lisaks pilte Fankadeliku kleitidest ja BonBon pesust fotograaf Sandra Palmi kodulehelt! Lisaks vaata allpool Raimond Kaljulaidi videoklippi fotosessioonist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles