Kus tasuks lisaks magamistoale veel seksida?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korra elus tasuks proovida ka rannas seksida.
Korra elus tasuks proovida ka rannas seksida. Foto: SCANPIX

Vaba päeva puhul oleks ju paslik võtta partner ja avastada oma sügavamaid ihasid - magamistoast väljaspool.

Kui olete tüdinud tavapärasest seksist magamistoas, siis siin on mõned soovitused, kus tasuks veel vahekorda astuda, kirjutab YourTango.

Teised ruumid kodus peale magamistoa. Kõige lihtsam on uus seksikoht leida omas kodus - niiviisi ei pea väga kaugele minema ja pikalt pead murdma. Proovige näiteks elutuba või köögilauda. Kaaluge ka neid ruume, mil on täiesti teine funktsioon - neist võib mängulisele paarile saada väga hea mängupaik. Tasub mõelda näiteks söögitoa, koridori või isegi rõdu peale. Üllata partnerit meeleolu loova küünlavalguse, lõhna või muusikaga.

Ükskõik, kus on vesi. Näiteks vannis, dushi all, basseini sees või selle läheduses, parves või isegi kanuus. Need on kohad, kus tasub proovida ja õppida uusi positsioone.

Autos. Lisa asjale veel vürtsi, tehes seda näiteks limusiini tagaistmel, kui teid parajasti mõnele üritusele sõidutatakse või näiteks liiklusummikus olles. Kui sõidate mõnda vaiksesse ja turvalisse paika, võib proovida seksi auto katusel või kapotil.

Looduses. Väljas seksimine pakub sinu sees peidus olevale loomale tõelist naudingut. Mets, rand või mõni vaikne aas on paljude lemmikpaigad. Kui olete matkamas, pakub telk teile kaitset.

Kasutage ära erinevaid ilmastikutingimusi. Seksi näiteks vihma käes või suvel kuskil katuse all äikesetormi ajal. Ilmastikutingimustega arvestamine nõuab sinult ja partnerilt ka omajagu spontaansust.

Magamistoast väljaspool vahekorras olles tuleb meeles pidada teatud kuldreegleid, mis aitavad olukorda lihtsamaks muuta ja sind ootamatusteks ette valmistada.

Ära kunagi sea end või kallimat ohtu. Riskantne seks võib olla erutav, aga kui keegi võib selle käigus haiget saada, siis on parem mõni uus stsenaarium välja mõelda. Hoia eemale riskantsetest asukohtadest ja paikadest, kus võib ohtlik olla.

Tea, kes ja millal võib teile peale sattuda. Kui plaanid seksida oma vanemate majas, kontoris või mujal väljaspool oma kodu, ole teadlik, kes ja millal võib teile peale sattuda. Muidugi lisab olukorrale põnevust teadmine, et võite vahele jääda, kuid targem oleks eelnevalt läbi mõelda, kellele on oht vahele jääda. Tänu ärevusele, et võite vahele jääda, tundub seks ülikiire ja hoiab kirge üleval.

Eelistage kähkukat. Taoliste fantaasiate läbimängimine peaks toimuma kiirelt. Kergesti seljastvõetavad riided muudavad asja kiiremaks ja peaksite olema valmis ka poole akti ajal põgenema. Kuigi spontaansus on oluline ja lisab põnevust, tasuks enne oma tegevus läbi mõelda, siis on teil mõlemal kergem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles