Millist reeglit peaks kõik paarid magamistoas järgima?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Ilmselt olete kuulnud kuldset magamistoa reeglit: tee teistele (kaasa arvatud partnerile) seda, mida sa tahad, et sulle tehakse. Aga kas teate, milline on veelgi tähtsam reegel?

Kuigi kuldreegli laituseks pole midagi öelda, on linade vahel mõistlikum meeles pidada seda, et teeksid partnerile seda, mida ta soovib, et sa talle teeks. Küsi endalt, kas rahuldad partnerit magamistoas ja teed asju, mis talle meeldivad? Suhete õnn ja õnnetus seisneb selles, et partner pole täpselt sama inimene kui sina, kirjutab YourTango.

Paljudel paaridel tekib kiirelt eksiarvamus, et nad teavad täpselt, mida partner mõtleb või tunneb. Reaalsuses on aga nii, et ilmselt te pakute vaid huupi. Teise inimese tundeid ja mõtteid ei saa küsimata teada. Ka siis jääb närima kahtluseuss: kas partner vastas ikka ausalt?

Selleks, et magamistoas veidi kuumust lisada, küsi partnerilt, millised on need viis kohta, kust ta soovib, et sa teda puudutaks. Kui ta ei tea või kui see nimekiri on lühem kui viis kohta, siis avastage neid kohti ise. Suurim seksuaalne organ on mõistus ja suurim organ on nahk. Ärge piirduge vaid suguelunditega, vaid mängige terve kehaga. Pea meeles selliseid lihtsaid, ent tõhusaid nahk-naha vastas kokkupuuteid nagu massaaž, koos duši all käimine, käest hoidmine, kaisutamine, kallistamine ja õrnad silitused.

Kirjutage üles oma kolm kõige lemmikumat seksuaalfantaasiat. Vahetage nimekirju ja seadke fantaasiad järjekorda vastavalt sellele, kuidas arvad, et partner need järjekorda seaks. Kas teie eelistused ühtisid? Katsetage partneri nimekirjas esikohal olnud fantaasiat. Peagi taipate, et fantaasiate jagamine ja nende arutamine on äärmiselt erootiline tegevus.

Tehke iga nädal üks päev, mil keskendute sinu lemmikutele ja järgmine päev, mil fookuses on partneri lemmikud. Kaasake plaanidesse lemmiktoidud, lemmiktegevused, lemmikud seksuaalpoosid, lemmikmuusika, lemmiklõhn, lemmikmälestused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles