Kuidas oma meest romantilisemaks muuta?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte alguses on mehed alati suuremal või väiksemal määral romantilised, kuid suhte arenedes võivad erinevad stressitegurid panna mehi romantikat unustama.

Romantika suhtesse tagasi toomine aitab meelde tuletada, miks te üksteisesse üldse armusite. Järgmiste nõuannete abil on võimalik oma mees taas romantiliseks muuta ja nautida suhte algusaegu, kirjutab femalefirst.co.uk.

Ära ole pealetükkiv

Mida rohkem sa tema kallal näägutad, et ta romantilisem oleks, seda rohkem ta sind ignoreerib ega vaevugi su palvet täitma. Kui sa sellega pidevalt peale käid, siis ta tõmbub vaid rohkem endasse ning tunneb end väärtusetuna ja talle võib tunduda, et sa süüdistad teda teie suhte seisus.

Haara ohjad

Üks parimaid mooduseid, kuidas mees romantilisemaks muuta, on ohjad enda kätte haarata ja näidata mehele, kuidas romantiline olla. Kui ta on näinud, mida sa romantika all silmas pead, muutub ka tema romantilisemaks.

Suhtlemine

Kui ta aga ei saa sinu vihjetest aru ja on romantika ammu unustanud, siis on aeg sellest rääkida. Anna talle märku, kuidas sa tunned ja et sa igatsed romantikat. Võimalik, et ta pole seda märganudki.

Ole tänulik

Kui su mees teeb midagi romantilist, anna talle kindlasti teada, kui väga sa seda hindad. Igaühele meeldib kiitus, kui sa seda väljendad, siis ta teeb seda tõenäoliselt uuesti.

Vasta samaga

Kui ta teeb sinu heaks midagi romantilist, siis vasta kindlasti samaga. On ebaaus jätta kogu romantika tema õlule. Suhtes on tähtis andmine ja võtmine, seega pea meeles, et te mõlemad peate nii andja kui võtja rollis olema, et romantika elus püsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles