Tiina Talumees esitleb Mustpeade majas kevadsuvist couture kollektsiooni «Inglite aeg»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Talumees "Inglite aeg"
Tiina Talumees "Inglite aeg" Foto: Mai Grepp

Nagu juba traditsiooniks kujunenud, jõuab ka sel aastal moehuvilisteni Tiina Talumehe kevadsuvine couture kollektsioon.

24. aprillil rullub Mustpeade maja renessansihõnguliste seinte vahel lahti Tiina Talumehe moestuudio kevadsuvise kollektsiooni «Inglite aeg» lugu. Jutustus, milles kohtuvad palju näinud maja ajalugu ja romantiline, kohati isegi tütarlapselikult süütu stiil.

Olles jätnud seljataha tormilise mere jäise rõskuse, annab uue kollektsiooni puuviljavärske koloriit aimu kauaigatsetud suve ligihiilimisest. Just valguse ja õhu mäng asub täitma pika talve tekitatud tühimikku ning põimib endasse couture’i kordumatu energia. «Inglite aeg» on kummardus kevadele, aplaus uuele algusele.

Lihtsalõikeliste puuvillapitsist, linast ja siidist kleitidega käsikäes astuvad laval ka Tiina Talumehe moestuudios valminud ehted - klaaskommile sarnaselt õrnad ning kunstnikule omaselt elegantsed.

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid viimased 14 aastat.Kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest ja Eesti parimate õmblejate käe all. Tiina Talumehe moestuudios Rotermanni kvartalis saavad kliendid soovi korral tutvuda ka valmiskollektsiooniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles