Neli teemat, mida mees ei tohiks esimesel kohtingul jutuks võtta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hei, vallalised mehed! Kas teil on kõrini sellest, et tutvused naistega jäävad üürikeseks? Suhtenõustaja Sandy Weiner jagab portaalis Huff Post meestele nõuandeid, kuidas garanteerida, et naine tuleb sinuga ka järgmisele kohtingule.

Kui sulle tundub, et kohting läks hästi, kuid naine sinu kutsumise peale järgmisele kohtingule ei tule, siis suure tõenäosusega ütlesid või tegid sa midagi, mis ta eemale peletas. Sa ehk ei saanud ise arugi, mis tegid.

Ära räägi seksist!

Ei esimesel kohtingul ega ka telefoni teel rääkides. Ennast austav naine ei taha, et sa kohtleksid teda kui objekti. Muidugi on ka naised seksist huvitatud, kuid seksiteemadel rääkimine esimesel kohtingul on paras aps. Palun lase natuke olla ja õpi naist tundma. Anna märku, et ta meeldib sulle, sest on arukas, ilus, heasüdamlik ja eriline. Füüsilist külgetõmmet saad välja näidata ka muul moel, kuid ära tee sellest eesmärki omaette. Kui võtad rahulikult ja annad naisele aega, reageerib ta tõenäoliselt paremini.

Ära ole negatiivne

Palun ära räägi sellest, mis su elus kõik halb on. Väga kahju, et sa tööst ilma jäid. Arusaadav, et lapsed ajavad sind hulluks. Sellest on väga kahju, et su naine sind maha jättis. Sa võtsid kaalust alla. Sa võtsid kõvasti juurde. Sul on võlad. Sul on raske haigus. Kuula nüüd: kõigi elus on midagi halba. Tõsisematest asjadest rääkimiseks on oma aeg ja koht, esimene kohting seda pole. Räägi oma probleemidest naisele siis, kui olete juba lähemalt tuttavad. Vastasel juhul mõjub see naisele hirmutavalt ja tundub kohatu. Esimesel kohtingul võiksid siiski hoida positiivset joont.

Ära räägi oma endisest naisest

Sinu suhe eksiga oli kohutav. Ta viskas sind kodust välja. Ta röövis sind paljaks. Ta ei lase sul lapsi näha. Arusaadav, lahutus ongi raske ja mõnikord on eksid täiesti pöörased. Kuid esimesel kohtingul ei taha uus naistuttav kõigest sellest mitte midagi kuulda. Ehk hiljem. Räägi naisele, mis sinuga praegu toimub. Millised on su unistused? Su kired? Keskendu hetkele ja te mõlemad naudite kohtingut palju rohkem.

Ära ole ebaviisakas

Kui sa oled kelneri, taksojuhi või kellegi teise vastu ebaviisakas, siis ei jäta naine seda märkamata. Naine tahab olla suhtes mehega, kes on kaastundlik, oskab teistega arvestada ja on lahke. Ole hea ja suure tõenäosusega tuleb ta sinuga ka teisele kohtingule.

Põhiline on see, et esmamulje määrab teie edasise suhtluse. Kui sa tõesti tahad selle naisega ka järgmisele kohtingule minna, siis näita talle oma parimaid omadusi. Täpselt nii, nagu sina hindad naist, hindab tema ka sind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles