Kui suur on liiga suur vanusevahe suhtes?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Laulja Marc Anthony avalikustas hiljuti, et on suhtes endast 23 aastat noorema Chloe Greeniga. Kas selline vanusevahe on normaalse suhte jaoks liialt suur?

Anthony (44) ja Green (21) jäid fotograafidele vahele California Disneylandis, kus paarikest nähti kallistamas ja musitamas. Tundub, et paari vahel oli asi juba tõsiseks muutunud, sest nendega olid kaasas ka Anthony ja Jennifer Lopezi kaks last ning Green hoidis pisitüdrukul käest kinni, vahendab femalefirst.co.uk.

Paar nägi õnnelik välja, kuid võttes arvesse nende suurt vanusevahet, kas nad on ka tegelikult õnnelikud? Mees on naisest enam kui poole vanem, mida saaks neil kahel ühist olla?

Sellises vanuses partnerid on oma elus väga erinevates etappides. 21-aastaselt ollakse veel huvitatud pidutsemisest ja elu nautimisest, kuid 44-aastaselt soovitakse juba rahulikumat elu ja lastega aega veeta.

Kui suudate hetkel üle olla vanusevahest, siis mis juhtub, kui noorem partner tahab lapsi? Kas teine pool on selleks ajaks juba liialt vana? Kas ta tahaks siis üldse veel lapsi saada?

Ärge saage valesti aru, vanusevahega suhted võivad väga hästi toimida, kõik oleneb sellest, millises eluetapis kumbki teist parajasti on.

Kuidas teile tundub, kas 23 aastat vanusevahet on liiga palju või täpselt paras?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles