Erik Orgu: kui inimene langetab kaalu, muutub ta ka vaimselt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Erik Orgu
Treener Erik Orgu Foto: Viktor Burkivski

Naistemaailma blogijate read täienevad - Krista Lensini ja teiste tuntumate nägude kõrval lisandub uuest nädalast veebipäevikut pidama personaaltreener Erik Orgu, kes innustab ülekaalulisi oma teadmistega blogi vahendusel tervemale elustiilile.

«Kui minu juurde tuleb pereema, siis tänu talle muutuvad ka selle pere toitumisharjumused, kui minu juurde tuleb pereisa, siis muutub ta tervis paremaks ja ta teeb paremini tööd ning hoolitseb pere eest,» räägib mees et Naistemaailma blogipakkumise võttis ta vastu heast soovist abivajajatele kasulik info edastada.

«Kui tuleb trenni vallaline noor, siis ta lõpuks leiab endale kellegi. Londonis oli mul selline juhus - mees võttis 10 kilo alla ja sai endale väga kuulsa kaaslanna - pärast tuli minu juurde ja ütles, et ilma minuta poleks ta seda suutnud. Kui inimene võtab nii palju kehakaalus alla, siis ta muutub ka vaimselt,» usub Erik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles