Viis põhjust, miks mitte abielluda valentinipäeval

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas poleks mitte romantiline abielluda päeval, mida ülemaailmselt peetakse aasta kõige armastuseküllasemaks? Ei, ei oleks!

Kuigi valentinipäev on armas põhjus oma kallimaga koos olemiseks ja üksteise seltskonna nautimiseks, pole sellel päeval abiellumine kõige parem idee. Siin on viis põhjust, miks mitte valentinipäeval abielluda, kirjutab YourTango.

1. Sinu pulma-aastapäeva tähistavad veel miljonid paarid. Valentinipäeval on paljudel kombeks tähistada koos veedetud aastaid. Kas poleks toredam, kui pulma-aastapäev oleks mõnel vähemtähtsal päeval aastas? Sel viisil saate tähistada valentinipäeva ja pulma-aastapäeva eraldi.

2. Kui su sõbrad abielluvad valentinipäeval, arva ära, mida sina siis teed? Jah, sa oled pulmakülaline. See tähendab, et sinu plaanid selleks päevaks on rikutud. Eriti ebaaus tundub see, kui valentinipäevavihkajad kutsutakse pulma just sel päeval, mida nad vältida üritavad.

3. Liiga palju romantikat ühel päeval. Jäta romantikat ka aasta teiste osade jaoks. Valentinipäev saab niigi palju tähelepanu, ära muuda seda veelgi tähtsamaks, kui otsustad sel päeval abielluda.

4. See on klišee. Kuna valentinipäeval on nii pooldajaid kui vihkajaid, kuulete ilmselt veel aastaid hiljem küsimusi ja kommentaare, miks just selle päeva valisite.

5. Ilm. Kas keegi pole kunagi sellele mõelnud? Miks abielluda ajal, mil väljas on märg, pime ja külm? Pigem mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles