Millised on kõige hullemad asjad, mida seksi ajal teha?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olgem ausad, seksimiseks pole ilmselt halba moodust: see on loomalik instinkt ja kui põhiline füsioloogiline pool on sul selge, siis ei saa asja kihva keerata. Seksis pole midagi «halba» või «veidrat», kui mõlemad partnerid seda naudivad.

Kui keegi räägib «halvast seksist», siis võib see viidata nii partnerite omavahelisele sobimatusele või mõnele konkreetsele tegevusele, mida üks partneritest on seksi ajal teinud. Järgnevalt on välja toodud kümme tegevust, mida tuleks seksi ajal vältida, kirjutab Glamour.

1. Igavuse väljendamine

Üks seksi eeliseid masturbeerimise ees on see, et sa teed seda kellegagi koos, kes naudib seda tegevust sama palju kui sina. Ära käitu nii, nagu eelistaksid pigem vaadata seriaale, sest see kahjustab su sooritust linade vahel ja ka su enesehinnangut.

2. Kui sa ei vasta samaga

Sul oli hea? Jah, ma sain aru. Äkki keskenduks nüüd kellelegi teisele, kes siin voodis veel on?

3. Pidev küsimuste küsimine

«Kas see on okei?», «Aga see?», «Kuidas see on?», «Kas sulle see meeldib?», «See ka?». Muidugi on oluline uurida, kas partner on su tegevusega rahul, kuid pidev ülekuulamine pole seksikas.

4. Tuimalt lamamine

Lamad selili ja lased teisel inimesel kogu töö ära teha. Tüütu! Ära võta seksi, kui automaatset autopesu.

5. Telefonile vastamine

Kui sa seksi ajal seda teed, siis pole sa seksi üldse ära teeninud.

6. Vaikus

Oluline erinevus on selle vahel, kui olete vaikselt, et mitte teisi inimesi häirida ja kui oled niivõrd tasa, et partner peab kontrollima, kas sa oled veel elus.

7. Partneri keha kommenteerimine

Kui su kommentaar pole just «Sa oled nii seksikas!», siis kõik muud kommentaarid sel ajal, kui partner on alasti ja haavatav, pole aktsepteeritavad.

8. Kui oled häirivalt häbelik

Sa oled imeline. Sa näed imeline välja. Partner on kindlasti valmis sinuga seksima. On täiesti normaalne, et voodilina ei kata sind iga sekundi vältel. Ära lase oma häbelikkusel olla takistuseks.

9. Kui räägid, kuidas keegi teine seda tegi

Ilmselt viimane asi, millest keegi seksi ajal rääkida tahab.

10. Kaitsevahenditest mitte rääkimine

Kui eeldad, et partneril pole ühtki suguhaigust või et naine kasutab beebipille, ega võta seda teemat enne seksi üles, võid endast hoolimatu mulje jätta. Veelgi enam, võid riskida suguhaiguse saamisega või rasestumisega! Alati tuleks sel teemal rääkida enne seksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles