Ilu-lounge: Laura Kõrgemäe ilu saladused!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Laura Kõrgemäe. Meigi tegi Loore Härmat, soengu Margit Merirand.
Pildil Laura Kõrgemäe. Meigi tegi Loore Härmat, soengu Margit Merirand. Foto: Jelena Rudi

Tegin Laurale kerge õhtumeigi, millega saab minna restorani õhtusöögile või ka klubisse tantsima. Arvan, et sellise meigiga saab ka igaüks ise hakkama, vaja on vaid õigeid vahendeid, natuke kannatust ja aega.

1. Puhtale näole kandsin Rouge Bunny Rouge Sea of Tranquility meigialuskreemi, mis tagab, et meik püsiks ja annab ka natuke sära.

2. Jumestuskreemiks valisin Guerlaini Terracotta Spray 01, sest jumekale nahale sobib selline õhuline koostis kõige paremini.

3. Silmameigis kasutasin kõigepealt musta pliiatsit Lumene Blueberry Eye Makeup Pencil, millega ääristasin kogu ripsmeääre nii üla- kui ka alalaul. Siis hajutasin pliiatsi puhta aplikaatoriga. Järgnevalt kandsin peale musta lauvärvi Dior 790, mille hajutasin pliiatsi joonele ja natuke ka silma välisnurka. Hallikas lauvärv läks kulmuluule ja särav beežikas toon silmalau liikuvale osale.

4. Ripsmed värvisin tugevalt, tegin ka peenikese lainerijoone Max Faxtor Colour X-Pert 01 laineriga ripsmetele hästi lähedale nii üla- kui ka alalaul.

5. Päikesepuudrit Armani Sheer Blush 03 kandsin põsesarnadele ja roosakat põsepuna Bys Blusher Fierce Fuchsia näo keskosale.

6. Huultele valisin särava roosa Pupa Volume huulepulga 101, mis on alati moodne ja annab värskust.

Laura, mis on sinu lemmik nahahooldusvahendid?

Lemmik nahahooldustoode on vesi. Kuna mul on normaalne näonahk, saan vajadusel ka lihtsalt vee ja seebiga hakkama, kuid kasutan ka näovett - eelistusi pole. Kreemidest armastan Clarinsi tooteid - näiteks Multi Active päevakreemi ja hommikune ärataja on Elisabeth Ardeni Good Morning Retexturizing Primer, mis on lihtsalt imeline. Kehal kasutan ka Elisabeth Ardeni Green Tea & Honey Drops kreemi, mis nahka meeldivalt niisutab ja lõhnab imehästi!

Milliseid protseduure meeldib sulle teha ilusalongides ja kas on ka mõni lemmik ?

Ilusalongis käin juuksuris ja ripsmehoolduses. Muude protseduuridega saan kodus hakkama. Hiljuti avastasin enda jaoks ka LPG-protseduuri, mis on õige tegija käe all justkui imeline mürke väljutav massaaž. Enesetunne pärast seda on imehea.

Mida oled õppinud oma emalt või vanaemalt ilu või tervise hoidmise kohta?

Oma nooruslikku ema vaadates olen õppinud, et meikida tuleb ennast vaid vajadusel ja minimaalselt ning kunagi ei tohi meigiga magama minna.

Kui tihti end meigid ja mis on sinu igapäeva lemmik meigivahendid?

Igapäevane meik mul peaaegu puudub. Kodust välja minnes peidan vahel ehk natuke silmaaluseid, selleks kasutan Chaneli tooteid. Ripsmetušš on mul vana hea kaardus harjaga Maybelline Volume Express Mascara, mis on tõesti super ja teenib mind juba aastaid väga hästi. Õhtuti välja minnes aga võtan kasutusele ka silmalainerid - Victoria's Secret värvilised lainerid on juba pikka aega mu lemmikute hulka kuulunud. Kahjuks neid küll Eestis ei müüda, aga ka E-Bay kaudu on neid võimalik tellida, kui reisimisvõimalus puudub.

Kas sul on mõni salanipp, kuidas vormis püsida või mida saab teha oma naha ja juuste heaks?

Vormis aitab mul püsida mu kohe kaheaastaseks saav poeg. Ta on väga energiline ja tänu temale olen ma väga aktiivne. Korralik toit ja hea uni on aga minu jaoks kõige aluseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles