Seitse asja, mida mehed seksi ajal ei märka

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on asju, mille pärast tunneme alasti olles end ebakindlalt. Kuid tuleb välja, et mehed on seksi ajal niivõrd õnnelikud, et nad ei pane naiste n-ö probleemseid piirkondi tähelegi.

Eksperdid kinnitavad, et mehed absoluutselt ei märka seksi ajal järgmisi seitset asja, vahendab Yahoo! Shine.

1. Lisakilod

Seksi eksperdi Ian Kerneri sõnul ei näe ega mõtle mehed seksi ajal selgelt, sest neid valdab armastushormooni oksütotsiini, testosterooni ja mõnu tekitava dopamiini kokteil ning muidugi mõjub neile ka naise seksikus. Seega, kui muretsed mõne lisakilo pärast või kardad, et mees märkab paari rasvavoldikest su kõhul, lõpeta see.

2. Rindade kuju

Ainult naine ise paneb tähele, et vasak rind on natukene suurem kui parem. Kerneri kinnitusel on enamik mehi lihtsalt õnnelikud, et saavad üldse rindade lähedal viibida, seega neid ei huvita see, kui rinnad on erineva suurusega.

3. Vinnid seljal või pepul

Muidugi, kõik tahavad ju ideaalset nahka, aga kui paljudel see tegelikult on? Seksi eksperdi Darren Michaelsi sõnul pole tarvis viimasel minutil peita vinne oma seljal või pepul, sest mehel on selle krabamisega niivõrd palju tegemist, et ta ei märka mõnd iluviga.

4. Higistamine

Võib-olla on see sinu arvates ebameeldiv, kuid mehi võib erutada naise loomulik lõhn või higistamine. Kui sa just pole mitu päeva pesemist vältinud, ära muretse selle pärast, kui olukord voodis kuumaks läheb. See peabki ju nii minema.

5. Raseerimata alakeha

Sul polnud aega enne seksi oma jalgu või bikiinipiirkonda raseerida? Kerneri sõnul ei loobu mees seksist, kui naise privaatpiirkond on veidi karvasem... ta ei pruugi seda märgatagi.

6. Juuksed ja meik

Mees ei pane tähele, kas su juuksed on kinni või lahti või kas kannad seksi ajal meiki, seega ära põe selle pärast. Kerner hoiatab, et oma välimuse pärast muretsemine seksi ajal võib mõjutada seda, et sa pole võimeline end hetke kaotama ja seksi nautima. Ja see pole ju hea. Seega tee seda, mis sinus enesekindlust tekitab, kuid ära liiale mine.

7. Tihkus

Enamik mehi ei võrdle sinu ja oma eelmise partneri vagiinat. Kuigi Kegeli harjutused tulevad kindlasti kasuks, pole tarvis oma tupe tihkuse pärast muretseda. Nii või teisiti tunned end imeliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles