Millal uue partneriga esimest korda voodisse minna?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti läbi viidud uuringust selgus, et 77 protsenti naistest kaalub uue partneriga voodisse minekut pärast viiendat kohtingut ja 69 protsenti meestest oleks nõus seda tegema pärast teist kohtingut. Kosjasobitaja aga väidab, et sellele küsimusele pole ühest vastust.

Uuringust selgus ka, et kui naine juba esimesel kohtingul voodisse läheb, siis ei saa sellest suhtest asja. Mehed ei taha reeglina seda, mille nad nii kergesti kätte saavad, kirjutab YourTango.

Kuid kosjasobitaja Jill Jackson vaidleb uuringu tulemustele vastu. Esiteks sõnas naine, et see, mis sobib 77 protsendile kohtingulehe kasutajatele, ei pruugi sobida ülejäänud inimestele. Teiseks ütles ta, et teab paare, kes on pärast esimest kohtingut voodisse läinud ja aasta hiljem abiellunud.

«Mina isiklikult arvan, et seks on niivõrd intiimne ja oluline tegevus, mida tuleks nautida ning teha seda tihti koos inimesega, kellele oled end pühendanud. Statistika tõestab, et kui naine tunneb end suhtes turvaliselt ja armastatuna, on tema seksuaalne nauding suurem,» rääkis Jackson.

Seks võib suhtesse palju tundmatut tuua ning kuigi vahekord pärast esimest või teist kohtingut võib olla uskumatult kuum, on mõlema partneri jaoks tavaliselt meeldivam, kui see leiab aset vastastikuse austuse tasandilt, kui suguhaigustest ja beebipillidest on juba räägitud.

Kui Jacksonilt küsida, pärast mitmendat kohtingut võiks uue partneriga voodisse minna, vastab naine, et täpselt siis, kui sa ise end mugavalt tunned. Tema sõnul on enamiku inimeste jaoks see kuskil kuuenda ja kümnenda kohtingu vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles