Naine24 avab ilu-lounge'i

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loore ja Reet
Loore ja Reet Foto: Jelena Rudi

Meil on hea uudis kõigile Naine24 lugejatele. Iganädalaselt hakkavad teile ilumaailma uudiseid tutvustama tuntud meigikunstnikest õed, Loore ja Reet Härmat. Lisaks võtavad nad ette ka muutumismänge.

Avame teile, kallid iluhuvilised, kosmeetikabaari, kuhu olete kõik oodatud uudistama uusi ja trendikaid ilukokteile. Põhikoostisosaks saab olema muidugi jumestus, aga komponentideks on veel ka parimad naha-, ja juuksehoolduse hitid. Vahetevahel põikame ka parfüümimaailma.

Väga oodatud on teie, armsate lugejate, tagasiside ja ettepanekud, millest tahaksite rohkem teada. Kord kuus langeb ühele teie seast osaks meigimuutumismäng. Selleks palume saata oma pilt ja põhjendus, miks oma stiili muuta tahate, meilile: loorereet.makeup[ät]gmail.com.

Loore Härmat

Meikijana olen tegutsenud pea 19 aastat. Sinna mahub koostöö ajakirjadega, reklaamiagentuuridega ja televisiooniga. Olen meikimisest pidanud ka blogi. Mulle meeldib teha loomulikke meike, mis rõhutavad kandja isikupära, seepärast teen heameelega ka pruudimeike ja aitan erakliente, kes soovivad päeva- või õhtumeike. Jälgin huviga trende, sest need muutuvad pidevalt ning naudin oma töös uuenduslike võtete kasutamist. Olen osalenud erinevates žüriides ja korraldan meigikursusi.

Olles pidevalt tegus ilu- ja moemaailmas, olen kursis erinevate nahahooldus- ja meigitoodetega. Samuti saan tänu oma tööle pidevalt tagasisidet ka klientidelt ja tean, mis tooted on tõhusad. Seepärast tahan teiegagi, kallid lugejad, jagada oma teadmisi ja tuua teieni värskeimad ilu-uudised.

Reet Härmat

Meigikohvrit olen kandnud 15 aastat. Sõbrad ja kliendid väidavad, et olen hea selgitaja, soe suhtleja ja oma loomuselt hästi vahetu inimene. Mulle see iseloomustus täitsa sobib.

Seni suurimaks saavutuseks pean vastilmunud meigiraamatut «Jumestusjutud», mille autoriks olen koos Kristiina Herodese ja Maiken Staakiga.

Eriti tore on see, et meikari ameti juurde, mis on mulle ühtlasi nii hobi ja elustiil, tõi mind minu õde Loore, kes on ise oma töös ülinaiselik ja viimsegi pisidetailini põhjalik.

Pea igapäevaselt meigin tuju heaks nii endal kui kliendil meigitoolis. Sinna potsatavad poliitikud, teletähed, supermodellid, pruudid, koolilõpetajad ja pereemad ehk erinevates elusituatsioonides naised, kes hoolivad endast ja armastavad ilu.

Pea aasta Anne & Stiili ilutoimetajana tegutsedes olen omandanud tohutult palju teadmisi, mitte ainult dekoratiivkosmeetika vallas, vaid ka kehahoolduse ja parfüümimaailmas. Juba mitmendat hooaega telesaate «Stiilipäeviku» meikijana olen olnud tunnistajaks-hooandjaks, erinevate naiste stiilimuutusele.

Meigikonsultatsioonid Tallinna Tööstushariduskeskuses ja ka eraklientidele pakuvad palju emotsioone ja alati midagi uut ka mulle endale. Kõiki neid ilunippe ja meigitehnikavõtteid, mida olen aja jooksul õppinud ja rohkemgi veel, tahaks teile, kallid lugejad, nüüdsest iganädalaselt kinkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles