Mida mehed mõtlevad?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaks meest, Christopher Byra ja Miguel Almarez, viisid oma uue raamatu jaoks materjali otsides läbi suure küsitluse, milles osales umbes 250 000 meest.

Küsitluses võeti luubi alla meeste arvamused kohtingute, naiste ja suhete kohta. Küsitluse autorid arutasid vastuseid portaalis Yahoo! Shine.

Kas petaksid oma naist, kui see välja ei tuleks?

80 protsenti meestest ütles, et ei petaks oma naist või tüdruksõpra isegi siis, kui oleks kindel, et naine sellest kunagi teada ei saaks. Mehed hindavad suhteid ja petmine juhtub reeglina siis, kui suhtes on midagi valesti. Kuigi see protsent tundub olevat kõrge, juhtisid küsitluse autorid tähelepanu sellele, et 20 protsenti meestest oleksid siiski petmisest huvitatud.

Kuidas suhtuvad mehed suhete loomisse töö juures?

Kolm neljandikku meestest ütles, et suhete loomine töö juures ei oleks mõeldav ja autorid arvavad, et põhjuseks võib olla see, et mehed ei taha oma tööd kaalule panna ega tööalaseid suhteid keeruliseks ajada.

Kas mees eelistaks aega veeta oma semude või naisega?

91 protsenti meestest vastas, et kui neil on lõbus, siis tahavad nad oma kaaslasega koos olla. Almaraz selgitas, et mehed on kõige õnnelikumad siis, kui nad ei tunne, et peavad kõvasti vaeva nägema, et naist õnnelikuks teha.

Mitmel kohtingul on mees enne seksimist nõus käima?

Autorid ütlesid, et selle vastuse peale vedasid nad omavahel kihla. «Ma arvasin, et meestel läheb kauem aega, kuid kaks kolmandikku meestest vastas, et neli kohtingut on piir. Siis tuleb otsustada, kas edasi õngitseda või kalapüük lõpetada,» vastas Byra.

Kas naine võib mehest rohkem teenida?

Autorite sõnul on mõte sellest, et kõrgema palgaga naine vähendab mehe maskuliinsust, aegunud. 88 protsenti meestest ei tunneks ebamugavust, kui naine neist rohkem teeniks.

Kas meestele meeldib kallistada?

93 protsenti meestest armastavad kallistusi – isegi siis, kui pärast kallistust pole midagi intiimsemat loota. Almarez aga kahtlustas, et see vastus oleks olnud teistsugune, kui mehed oleksid pidanud vastama avalikult teiste meeste ees.

Milline omadus naiste juures meestele ei meeldi?

Number üks isikuomadus, mille mehed esile tõid, oli ülbus. «See on kõige ebameeldivam,» selgitas Byra. «Meeste arvates on ülbe käitumine piinlik ja tekitab tunde, et naine kohtleb kõiki ühtmoodi halvasti.» Küsitluse autorite sõnul on mehed tunduvalt tähelepanelikumad, kui naised arvavad, ning mehed märkavad näiteks seda, kui palju sõnumeid naine kohtingu jooksul saadab.

Kui tihti tahavad mehed nädalas seksida?

25 protsenti meestest tahaks seksida kuus kuni üheksa korda nädalas. Autorite sõnul eeldasid nemad, et valdav enamus oleks vastanud kolm kuni viis korda nädalas.

Kas naine võib rääkida oma eksist?

Paljud mehed ütlesid, et neid ei huvita jutud endistest kaaslastest. Üle 25 protsendi meestest vastas, et nad ei taha kunagi naise eelnevatest suhetest kuulda. Autorite soovitus naistele oli, et mehele ei tasuks kunagi liigselt infot avaldada, pigem laske mehel ise detailide kohta küsida. Erandiks on see, kui naisel on eelmistest suhetest lapsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles