«Me olime purjus»: viis põhjust, miks see pole hea vabandus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Keegi pole ideaalne ja igaüks teeb aeg-ajalt midagi, mida hiljeb kahetseb, eriti armunud olles. Kui sina ja su partner olete lähedased, võid eeldada, et ta annab sulle eksimuse andeks.

Kristen Stewarti ja Robert Pattinsoni suhteprobleemid on tõestanud, et truudusetus võib olla kõigile suureks komistuskiviks. Veelgi hullemaks võib asja teha see, kui üritad oma eksimusele vabandust leida. «Aga me olime purjus!» võib olla klassikaline põhjendus, aga see pole veenev, kirjutab YourTango.

1. Sa ise otsustasid purju jääda. Kui oled oma partnerit petnud, vastutad selle eest, kuidas sa sellesse olukorda sattusid. Pea meeles, et kuigi purjus peaga võib tunduda, et sul pole oma tegude üle kontrolli, saad sa kontrollida seda, kas üldse purju end juua.

2. Sa tunned iseennast. Kui sul on kalduvus purjus peaga hullumeelseid tegusid teha, siis oled sellest ilmselt juba teadlik. Kuna tead, et alkohol omab sinu üle teatud mõju, siis oleksid pidanud ka teadma, et sellises olekus võid oma suhte ohtu seada.

3. Sul on partneri ees vastutus. Suhtes olles ei saa sa enam käituda nii nagu vallalisena. Sul on kohtustus oma partnerile truu olla, kui te pole just teistmoodi kokku leppinud.

4. Sa saaksid haiget, kui keegi teeks seda sinule. Sa ju tead, et oleksid vihane, kui partner sind petaks, vahet pole, kas purjus või kaine peaga. Siin kehtib lasteaiast tuntud ütlus: ära tee teistele seda, mida sa ei taha, et sinule tehakse.

5. See ei kao kuskile. Isegi kui partner võtab su vabanduse vastu, võid olla kindel, et see jääb teie suhte kohale rippuma. Kui peaksid veel korra libastuma, võid kindel olla, et tulemuseks on lahkuminek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles