Miks on naistel sõbrannasid vaja?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine teab, et uue suhte alguses lükkuvad sõbrannad tagaplaanile. Aga isegi, kui tegemist on maailma kõige imelisema mehega, ei suuda ta eales asendada naise parimaid nõuandjaid – tema sõbrannasid.

Sõbrannadel on omavahel justkui eraldi keel välja kujunenud, nad mõistavad üksteist poolelt sõnalt. Sõbrannad on naiste jaoks nagu perekond, kelle nad on ise saanud valida. Woman's Day vahendab mõned tõsised ja mõned naljakad põhjused, miks naistel on sõbrannasid tarvis.

1. Poodlemine

Kui tahad jagada ostlemiskogemust kellegagi, mitte ei soovi, et keegi sul lihtsalt poes järgi käiks, võta sõbranna kaasa. Hoolimata sellest, kui hea mees sul on, ei suuda ta kunagi anda sellist nõu nagu su lähedased sõbrannad.

2. Grupiteraapia

Pole tähtis, mis probleemidega sa silmitsi seisad – suhted, töö, tervis –, pole paremat lahendust, kui sõbrannade ainulaadne lähenemine. Pealegi ei pea sa neile pikalt midagi selgitama, et nad mõistaksid, millest jutt.

3. Tõsielusaadete vaatamine

Kuigi võime proovida meeste mõtlemist muuta, ei mõista nad kunagi naiste süütuid meelelahutusi. Aga see on normaalne. Mehel ei pea olema sinuga täpselt samad huvid. Kasuta seda hea ettekäändena, miks sõbranna külla kutsuda ja koos mõnd saadet vaadata.

4. Tüdrukutega väljas käimine

Mõnikord võib juba sõbrannadega koos õhtuseks peoks valmistudes alata elav vestlus, mida sa ei osanudki igatseda. Lisaks, kui oled inimeste seas, kes sind armastavad, toetavad ja kiidavad, tekib sinus mänguliselt vaba tunne ning välja tuleb su selline pool, mille olemasolu olid unustanud.

5. Kurtmine

Mehed on mehed ja mõnikord tekitavad nad meis tunde, et tahaks kellegagi koos kurta. Või siis on su mees ära teeninud aplausi, sest sõbrannadega vesteldes tuleb tihti välja see, kuidas nad sinu suhet kadestavad.

6. Seksi- ja kehajutud

Sul võib olla küsimusi, millele meessoost partner vastata ei oska. Pealegi soovid sisimas, et su armastatu näeks sind ikka nagu jumalanna, kellel pole ühtki viga, seega tuleks tervise ja kehaga seotud jutud jätta sõbrannade ringi.

7. Tantsuteraapia

Kui sind keegi tagasi ei hoia, annab tantsimine laialdaselt võimalusi enda väljendamiseks. Kuigi ka kuttidega on tore tantsu lüüa, pole midagi paremat, kui sõbrannadega koos tantsupõranda vallutamine.

8. Tõe rääkimine... kui keegi teine seda ei tee

Ideaalis tahad enda ümber sõpru, kes sinus hea enesetunde tekitavad, aga mõnikord on tore saada ausat tagasisidet – kas mõne riideeseme või kuti kohta. Aga meeles peaks pidama seda, et konstruktiivse kriitika eesmärgiks on see, et sõbranna elu paremaks muutuks, mitte üritada teda salvavate kommentaaridega muuta.

9. Nad suudavad sinuga samastuda

Sul on vaja enda ümber inimesi, kes on sama läbi elanud, mis sina. Tarkus tuleb ju kogemustest. Igatahes kalduvad naised rohkem kuulama, samal ajal kui mehed tunnevad vajadust probleemile lahendus leida.

10. Et sina oleksid parem tüdruksõber

Paarisuhtes on oluline teatud asju eraldi teha – olgu selleks puhkus või õhtusöök –, sest sel viisil muutud paremaks naiseks, tüdruksõbraks ja abikaasaks. Naine, kellel on oma sõprusringkond, on vähem sõltuv partnerist, see omakorda tuleb suhtele kasuks. Lisaks on ebareaalne loota, et saad kõik vajaliku ühelt partnerilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles