Milline silmameigieemaldi on kõige tõhusam?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õhtuleht testis kolme veekindla ripsmetuši peal viit erinevat veekindla silmameigi eemaldajat ning parima hinnangu sai L’Oreali veekindla ja kauapüsiva silma- ja huulemeigi eemaldaja, mis eemaldas kõik ripsmetušid õrnalt, efektiivselt ja kiiresti ning jättis naha mõnusalt värskeks.

Garnieri silmameigieemaldaja, mille eeliseks pidasid testijad värsket puuviljast lõhna, ei suutnud aga kõigist kolmest tušist jagu saada ning jättis silmaümbruse kleepuvaks - kuid see oli proovitutest ka ainus ühefaasiline puhastaja.

Bourjous, Cils demasq ja Lumene veekindla silmameigi eemaldajad jätsid aga tulemuse testijate hinnangul õliseks, Lumene puhul kiideti samas ägedat värvi ja koostist.

L’Oreal Paris brändijuht Eestis Theresa Tarum tuletas naistele meelde, et silmaümbruse nahk ning ripsmed on väga õrnad, seega on igasugune nühkimine ja hõõrumine äärmiselt ebasoovitavad.

Ta õpetas, et kõigepealt tuleks asetada silmameigieemaldajaga immutatud vatipadi ripsmetele ning hoida seal 10 sekundit, et see tuši lahti leotaks -  alles seejärel tohib hakata ripsmeid kergete liigutustega siluma ja teha seda nii kaua, kuni vatipadi jääb puhtaks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles