Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kim Kardashiani kokk paljastas staari lemmiktoidu: nii lihtne, et üllatute

Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Vianney Le Caer/AP/Scanpix

Kim Kardashiani figuuri vaadates tuleb paratamatult pähe mõte, et ta on pidevalt rangel dieedil. Ja mõeldes tema luksuslikule elustiilile võiks arvata, et ta lemmiktoidud on väga kallid. Vale puha! Staari endine kokk kinnitab, et Kimi meelisroad on nii lihtsad, et selle peale ise ei tulekski. 

Tõsielusaate, modelli ja ärinaise Kim Kardashiani endine kokk Jesse Henderson rääkis Daily Mailile staari lemmiktoitudest. Tippkokk Jesse Henderson valmistas maitsvaid roogasid mitte ainult Kim Kardashianile, vaid ka kõigile tema sugulastele. 

Henderson töötas Kardashianite klannis aastatel 2021–2022, valmistades Kylie Jennerile (26) ja tema õele Kimile (43) mitmeid gurmeeõhtusööke.

Kimi juures töötades valmistas 34-aastane tippkulinaar palju suussulavaid roogasid, näidates oma andeid muuhulgas ka rannas, reisides Kimi erakokana Dominikaani Vabariiki puhkusereisile kaasa. Seal sai ta teada kõike Kimi hämmastavast toitumisest ja sellest, millised toidud peaksid tal alati käepärast olema.

Peakoka sõnul lubab modell endale aegajalt oma lemmikrooga, mis ei hiilga tervislikuga. Nimelt on Kimi meelistoiduks kanakotletid friikartulitega ja pasta ilma kastmeteta. «Mind hämmastas tema armastus süsivesikute vastu,» naeris Jesse. 

Kariibi mere ääres puhates kutsus Kim koka kõrvale, et talle oma eelistustest rääkida. «Kes arvas, et staar toitub kinoast ja köögiviljadest, peab pettuma. Ma olen teiega aus - tema lemmikud on tõesti friikad ja kotletid.» 

Kuna kuulsus ei häbene burgereid ja friikartuleid üsna sageli süüa, kompenseerib ta oma toiduvalikuid eriti range treeningprogrammi järgimisega.

Tagasi üles