Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KAS MÄRKASID? Printsess Catherine´i tavapärasest erinev soeng tõmbas Wimbledonil palju tähelepanu

Walesi printsess Catherine.
Walesi printsess Catherine. Foto: Adam Vaughan / EPA / Scanpix

Printsess Catherine, kes viimasel ajal vähiravi tõttu väga harva avalikkuse ette satub, säras eelmisel nädalal Wimbledonil. Inimesed tõusid tema saabudes püsti ja lisaks säravlillale kleidile püüdsid pilke ka printsessi juuksed. 

14. juulil Wimbledoni finaalmängu publiku seas olnud Catherine nägi ülisärav välja ja tema kleidivalik sai publikult vaid kiidusõnu. Palju pilke aga tõmbasid ka printsessi juuksed, sest need nägid tavapärasest veidi erinevad välja. 

Sensatsiooniliselt kauni printsessi soeng püüdis pilke, sest selles oli midagi tavapärasest erinevat. Paljud ei saanud kohe aru, mis täpselt erineb, kuid ajakiri Hello küsis professionaalset arvamust juuksestilist Michael Graylt, kes aitas mõistatust lahti murda. 

Kui tavaliselt on printsessi juuksed keskelt lahku kammitud, siis sel korral oli seitel nutikalt ühele küljele tehtud. See annab õigesti föönitades mulje eriti lopsakast lakast ja veidi koolutatud juukseotsad lisasid omakorda volüümi. Kõrva taha sätitud eesmised juuksed annavad jällegi sileda ja korrastatud välimuse. 

Printsess Catherine 14. juulil Wimbledonis.
Printsess Catherine 14. juulil Wimbledonis. Foto: Andrej Isakovic / Scanpix

Kate'i juuste eest hoolitseb tema isiklik juuksur Amanda Cook-Tucker. 2018. aastal jagas Amanda fotot enne Williami ja Kate'i kuninglikku ringreisi Norras ja Rootsis, kui ta pakkis kaasa printsessi soengute jaoks vajaminevat. Komplektis oli 13 harja, seitse kammi, kaks fööni, kolmed lokitangid ning mitmed juuksehooldustooted. Eestlaste jaoks oli neist eriti tuttav juba aastakümneid tagasi kultustooteks tõusnud L'Oreal Elnetti juukselakk.

Tagasi üles