Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Printsess Catherine'i Wimbledoni kleidil oli sümboolne tähendus (1)

Printsess Catherine Wimbledoni trofeega
Printsess Catherine Wimbledoni trofeega Foto: Matthew Childs/REUTERS/Scanpix

Walesi printsess Catherine esines pühapäeval 2024. aasta Wimbledoni meeste finaalturniiril. See oli teine kord sel suvel pärast seitsme kuu pikkust pausi, kui vähiravi saav Kate avalikkuse ees üles astus. 

Alati kaunis ja stiilne Catherine püüdis sel korral Wimbledonis pilke säravlillas Safiyaa kleidis, millel oli langev seelik ning drapeeritud ülaosa. See kleit ei olnud lihtsalt elegantne valik vaid kandis endas tugevat sümboolset sõnumit. 

42-aastane Walesi printsess on All England Lawn tennise- ja kroketiklubi (AELTC) kuninglik patroon ning otsustas organisatsiooni austada, kandes üht selle ametlikest värvidest. AELTC toonid on «Wimbledoni lilla» ja tumeroheline toon, mida nimetatakse «Wimbledoni roheliseks», mistõttu oli printsessi lilla kleit ideaalne valik. Komplekti täiustasid nahavärvi Camilla Elphicki kingad. Victoria Beckhami disainitud päikeseprillid ja By Pariah kõrvarõngad. 

Tom Cruise, Julia Roberts ja Benedict Cumberbatch jälgisid turniiri kuninglikust loožist. Seal istusid ka Londoni linnapea Sadiq Khan, prints Williami teine ​​nõbu Lord Frederick Windsor ja tema naine Sophie Winkleman. Finaali võitis Hispaania tennisist Carlos Alcaraz .

Tagasi üles