Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Printsess Catherine'i kahtlustatakse vähi teesklemises

Printsess Catherine ja printsess Charlotte.
Printsess Catherine ja printsess Charlotte. Foto: Albert Nieboer / Scanpix

Printsess Catherine'i vähidiagnoos raputas kogu maailma ja tema tervis on iga päev erinevates väljaannetes teemaks. Pool aastat avalikkuse eest varjus olnud Kate'i kohta levib ka ebameeldiv kuulujutt. 

Sotsiaalvõrgustikus X (endine Twitter) on pärast Kate Middletoni hiljutist avalikku esinemist levinud uus vandenõuteooria. Ta osales iga-aastasel Trooping the Colori paraadil koos prints Williamiga. Fotod säravalt naeratavast Kate Middletonist kübaras ja kleidis on kuulujutuveskid tööle pannud. 

Levivad kahtlustused, et kuigi printsessi soeng on küll kübara alla peidetud, pole tal vähimaidki juuste väljalangemise märke, juuksed näevad välja sama kohevad ja lopsakad kui möödunud aasta detsembris. See on üks detailidest, mis on inimestes tekitanud pettuse kahtluseid. 42-aastast Kate'i süüdistatakse selles, et ta üritas vähiravi fassaadi taha varjata midagi muud. 

Mitmed Xi kasutajad hakkasid spekuleerima või lausa väitma, et printsess valetas keemiaravi kohta, kuna tahtis varjata oma näo tõstmise ilulõikust. Selle tõestuseks postitavad kasutajad vanu ja uusi fotosid Kate Middletonist, võrdlevad kortsude arvu ja naha toonust. Nende sõnul nägi tulevane kuninganna laupäevastel pidustustel raskelt haige inimese kohta kahtlaselt rõõsk ja särav välja. 

Väidetavalt kuulub enamik Kate Middletoni rünnanud kontodest prints Harry ja Meghan Markle'i fännidele.

Tagasi üles