Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Shannen Doherty arst kirjeldab staari viimaseid tunde: ta polnud valmis minema

Copy
Shannen Doherty
Shannen Doherty Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Shannen Doherty arst nimetas vähiga võidelnud näitlejannat uskumatult vapraks sõdalaseks, kes polnud veel valmis elust lahkuma. 

Näitleja Shannen Doherty suri laupäeval, 13. juulil, pärast aastatepikkust võitlust vähiga. 

Onkoloog dr Lawrence D. Piro ütles teisipäeval ajakirjale People, et kuigi 53-aastane näitlejanna ei olnud valmis lahkuma, sest ta armastas elu, muutus tema vähilahing viimase paari nädalaga palju raskemaks. 

Piro lisas, et 2015. aastal rinnavähi diagnoosi saanud Shannen oli väga intelligentne inimene, kes oli oma tervise teekonnal väga teadlik ja aktiivne. «Ta tahtis elada iga päev mitte nii, nagu oleks see tema viimane päev, vaid nii, nagu see oleks tema jaoks uue peatüki algus.» Arst tõdeb ka samas, et kuigi Doherty ei kaotanud usku ega lootust, mõistis ta, et tema tervis halveneb. 

«Meie viimastes vestlustes ta mõistis, mis seisus on. Kuid ta endiselt tahtis ravi jätkata ja võidelda. Ta oli uskumatu sõdalane kõiges, mida ta tegi.»

Arst kinnitab, et Shanneni viimased hetked olid täis hoolitsust ja armastust. «Viimastel tundidel oli ta kohas, kus tal oli väga mugav, ta magas ning teda ümbritsesid mõned tema väga lähedased sõbrad,» rääkis Piro. «See oli nukker ja kurb, kuid ilus ja armastav. Kõige raskem selle juures oli see, et ta ei olnud valmis lahkuma, sest ta armastas elu.»

Tagasi üles