Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Shannen Doherty võitles lisaks haigusele ka suurte rahaprobleemidega

Copy
Shannen Doherty
Shannen Doherty Foto: Shutterstock

13. juulil lahkus 53-aastasena armastatud näitlejanna Shannen Doherty. Selgub, et tema elupäevade lõpus siples ta keerukas finantsilises olukorras. 

Shannen Doherty vandus alla rinnavähile, mida ta põdes juba üheksa aastat. 

Brünett näitlejanna Shannen Doherty mängis end fännide südametesse Brenda Walshina kultusseriaalis «Beverly Hills 90210». Edasi sai tema karjäär peadpööritava hoo sisse seriaalis «Charmed», ka oli tal mitu lepingut modellina ning ta esines reklaamides. Hoolimata pikast edukast karjäärist suri ta tohutute võlgadega võideldes. 

Staar sai oma abielu lahutatud sõna otseses mõttes vahetult enne oma surma. Naise sõnul venitas tema abikaasa Kurt Iswarienko lahutusprotsessi meelega, oodates, et Doherty sureb enne, kui lahutus jõustub ning mees pääseb seetõttu talle elatisraha maksmisest. Näitlejanna küsis abikaasalt kohtu kaudu 15 434 dollarit kuus, kuid Iswarienko ei soovinud maksta.

Pika lahutussaaga ja haiguse tõttu selgub, et legendaarne telenäitleja siples kulisside taga suurtes võlgades. Tema ainus vara oli tema Malibu kodu, mille väärtuseks on hinnatud umbes kuus miljonit dollarit. Kolm aastat enne surma teenis näitlejanna oma ettevõtte Shando Productions Inc kaudu 21 642 dollarit kuus, vahendab The Sun US, kuid tema kulud olid 53 080 dollarit kuus, mis tähendas, et tal jäi iga kuu puudu 31 438 dollarit. Lisaks tasus ta oma lahutusadvokaadile õigusabikulusid ligi 100 000 dollari eest. 2018. aastal võttis Doherty lisaks veel ühe kodulaenu suuruses 2,8 miljonit dollarit.

Naise ravikulud olid umbes 21 000 dollarit kuus, oma haiguse tõttu polnud tal võimalik raha juurde teenida. 

Mõni nädal tagasi esitatud deklaratsioonides oli Dohertyl pangas 251 000 dollarit, aktsiaid ja võlakirju 1,8 miljoni dollari väärtuses. Tema kinnisvara väärtus on väidetavalt umbes kolm miljonit. Malibus asuv villa, mille ta ostis 2003. aastal, oli väärt kuus miljonit dollarit, kuid oli kohtudokumendi kohaselt koormatud kolme miljoni dollari suuruste hüpoteekidega.

Tõenäoliselt läheb suurem osa Shanneni varast tema perele – tema emale Rosale (76) ja vennale Seanile (56) ning tema kuuele lapsele. Doherty kolm abielu olid lastetud.

Tagasi üles