Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PROOVI JÄRELE Kasulikud nipid, kuidas päevade ajal magusaisu ohjeldada

Copy
Foto: Shutterstock

Päevade tõttu läheb keha paiste ning tahaks süüa palju magusat ja rämpstoitu. Ja kuigi see kestab umbes nädalakese, võib see olla päris kurnav, eriti kui sa soovid toituda tervislikult või paar kilo kaotada. Allpool on nipid, kuidas seda söömafestivali ohjeldada.

Vähem soola

Tõenäoliselt tunduvad sellel ajal kuust krõpsud, friikartulid ja pitsa vägagi isuäratavad. Proovi vältida või piirata väga soolaste toitude söömist.

Rohkem rohelist

Sinu keha vajab päevade ajal just värsket kraami, mis kiirendab seedimist ja varustab su keha vajalike toitainetega. Nipp! Söö enne, kui kõht tühjaks läheb ja isud maad võtavad.

Joo palju vett

Päevade ajal kipub keha vett kinni hoidma, mistõttu on eriti oluline juua rohkesti vett.

Söö sidrunit

Puhituse vähendamiseks lisa oma veele sidruniviile. Sidrun on looduslik diureetikum, nii et isegi kui pissid rohkem, ei pea sa puhituse pärast muretsema.

Söö väikseid portsjone

Väiksed portsud on kergemini seeditavad. Hoia vähemalt kaks tundi vahet, enne kui uuesti sööd, sest vastasel juhul on kerge üle süüa.

Tee hommikul trenni

Kui alustad päeva higistamisega, vabastad keha toksiinidest ja saad puhitusest lahti. Juba 30 minutit intensiivset trenni mõjub kehale hästi. Samuti tunned end suurepäraselt, sest alustasid oma päeva parimal võimalikul viisil.

Mine vara magama

Maga umbes kaheksa tundi öösel.

Peida kaal ära

Ülilihtne viis päevade ajal iseennast säästa on mitte ennast kaaluda. Tõenäoliselt sa kaalud päevade ajal rohkem, kuid see on ajutine ja sellega ei tasu end ülearu vaevata.

Väldi toite, mis tekitavad gaase

Hoidu piimatoodetest, ubadest ja gaseeritud jookidest.

Võta toidulisandeid

Kroom stabiliseerib veresuhkru- ja insuliinitaset veres, see aga omakorda reguleerib su söögiisu.

Allikas: AllWomenStalk

Tagasi üles