Ekspert tuletab meelde vähetuntud nipi, mis aitab nälga tundmata tõhusalt kaalu langetada

Naine
Copy
Spetsialisti sõnul on tõhusa kaalulangetuse võti hommikutes vaikutes.
Spetsialisti sõnul on tõhusa kaalulangetuse võti hommikutes vaikutes. Foto: Shutterstock

Tuntud ja populaarne kaalulangetuse spetsialistist treener jagab tõhusat näpunäidet, kuidas hommikuse toiduvalikuga tõhusalt kilod kukkuma panna. 

Shayne Rowland, TikTokis tuntud kui @proflex.health, ütleb, et eduka kaalukaotuse võti on hommikune toiduvalik. Ta selgitab, et kui seda nõuannet ei järgita, on söömasööstud ja tappev nälg hõlpsad tulema ning siis teevad inimesed valesid valikuid. «Nii võibki tunduda, et jään igavesti paksuks ja kilodest kunagi lahti ei saa.» 

Ta selgitab, et kui päeva esimeses pooles ebapiisavalt süüa, on pealelõunaks kõht väga tühi ja õhtuks juba täielik hundiisu, mille leevendamiseks tarbitakse rohkem kaloreid, kui vaja. 

@proflex.health Here’s How to Lose Weight Without Starving Yourself 🙅‍♂️ #weightloss #breakfast ♬ original sound - Shayne Rowland | Fatloss Coach

Nimelt soovitab ta süüa hommikuti valgurikast einet. «Ja ma ei mõtle siin 15-grammise valgusisaldusega batoonikest või 30-grammise valgusisaldusega jõujooki. Ma räägin, et hommikusöögile tuleks lisada vähemalt 50–70 grammi valku.» Ta garanteerib TikToki videos, et seda nõuannet järgides püsib kõht kaua täis ja energiat jagub terveks pikaks päevaks. 

Tagasi üles