Kehakeeleekspert printsess Diana viimasest sünnipäevast: ta oli läbi teinud suure muutuse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO / REUTERS / Scanpix

Meie seast 1997. aasta augustis traagiliselt lahkunud Walesi printsess Diana sündis 1. juulil 1961. aastal ja tähistaks täna oma 63. sünnipäeva.

Printsess Diana tähistas vaid kaks kuud enne hukkumist oma 36. sünnipäeva. Kui Charlesiga abielus olles oli tema elus palju pingeid ja stressi, siis kehakeele eksperdi sõnul veetis ta oma viimase sünnipäeva silmnähtavalt rahulikus ja murevabas meeleolus. 

Oma viimase sünnipäeva veetis Diana Tate Gallery sajanda aastapäeva auks korraldatud pidulikul õhtusöögil. Austajate ja fännide mällu sööbis printsessi must Jacques Azagury õhtukleit ning särav naeratus. Kehakeeleeksperdi sõnul oli see õhtu meeldejäävalt sümboolne, sest siis oli näha, et Diana on raske minevikuga rahu teinud. 

Kehakeeleekspert Judi James ütles: «Diana silmad olid tema keha väljendusrikkaim osa. Tema pilgus peegeldus alati palju emotsioone ja tundeid. Alates 19. eluaastast, kui ta abiellus prints Charlesiga, oli tema pilk haavatav ja kurblik. Isegi kui Diana naeratas, püsis tema pilgus nukker alatoon. Kuid tema viimasel sünnipäeval oli näha, et ta on mineviku selja taha jätnud. Temast õhkus enesekindlust, tema pea oli püsti ja silmad särasid. Ta nägi välja terve, õnnelik ja oma elu üle kontrolli omav,» lõpetas James. 

Tagasi üles