Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PANE KÕRVA TAHA Nipid, kuidas vältida puhkusereisi ajal kosumist

Copy
Foto: Shutterstock

Enamik meist armastab puhkuse ajal kuhugi reisida. Ja sel ajal tahaks välja näha ja tunda end suurepäraselt. Puhkusel võib aga rännata suhu igasugu head-paremat, nii et enne kui arugi saad, on kõik kevadised pingutused korstnasse lennanud. Õnneks on viise, kuidas kilod eemal hoida, ilma et puhkuserõõm hävineks. Loe altpoolt nõuandeid.

Väldi alkoholi

Alkoholiga tasub reisil piiri pidada mitte üksnes vöökoha, vaid ka turvalisuse pärast. Sa ei soovi olla võõras riigis abitus olekus, nii et rüüpa mõnd mõnusat alkoholivaba kokteili või vett. Boonuseks suudad sa järgmisel hommikul reipalt maad avastada, mitte ei ägise pohmelliga hotellis voodis.

Söö tervislikult

Iga söögikord puhkusel ei pea olema kiirtoit ja pasta. Olenevalt riigist, leiad kindlasti valikust värsket puuvilja, krõmpse salateid ja mõnusaid suppe.

Võta kaal kaasa

Sageli pole see vajalik, sest kohas, kus ööbid, võib ka kaal olla – tasub uurida. Üksnes mõte sellest, et kaal on kaasas, aitab teatud distsipliini hoida.

Jaluta enne ja pärast õhtusööki

Hommikune jalutuskäik on suurepärane, kuid hea on ka enne ja pärast õhtusööki jalutada.

Uju või käi jõusaalis

Enamikus hotellides on spordikeskused ja basseinid. Miks mitte kasutada neid puhkuse ajal? Ujumine on suurepärane treening ja lõõgastav nii füüsiliselt kui ka vaimselt.

Lõõgastu ja veeda mõnusalt aega

Puhkuse päevakavas on olulisim punkt mõnus ajaveetmine. Kindlasti ei tohiks toitumine olla kinnisidee – lihtsalt hoia tasakaalu, et tunneksid end mõnusalt, vahendab AllWomenStalk.

Tagasi üles