Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kui sa teed hommikuti neid asju, siis kaal kukub kolinal (1)

Copy
Foto: Shutterstock

Kaalu langetavad inimesed proovivad üldiselt ükskõik mida. Kuid paljud ei tea, et võid kaotada oluliselt kilosid juba siis, kui muudad natuke oma hommikurutiini. Heida pilk peale!

Jooga

Isegi kui sa ei tunne, et joogaga põletaks palju kaloreid, on see suurepärane algus päevale. Kui alustad hea enesetundega hommikut, siis oled juba poolel teel paremate toiduvalikuteni.

Joo kuuma vett sidruniga

Kuum vesi sidruniga ergutab seedimist, ajab toksiinid kehast välja ja vähendab söögiisu. Kui suudad end kohvist või teest võõrutada, on see ideaalne jook, et alustada hommikut ja langetada kaalu!

Joo mahla

Värskelt pressitud mahl on suurepärane viis, kuidas päeva alustada. Nii saad hõlpsasti hommikusöögi kõrvale ka juba mõne portsjoni puu- või köögivilja.

Lükka õhtune trenn hommikusse

Kui sul on kombeks trenni õhtuti teha, lükka see hommikusse, sest su päev saab sellise hoo sisse, et rajalt on hulga raskem maha kukkuda.

Heida varem magama

Kui hilisõhtuti kipub nälg näpistama, siis mine parem varem magama. Lisaks suudad siis ka kergema vaevaga hommikul ärgata ja näiteks trenni teha.

Mine jalgsi või rattaga tööle

Kui elad töökohale piisavalt lähedal, siis vaheta auto ratta vastu välja või jaluta tööle.

Ära söö kontoris hommikust

Kui sa ei söö kodus hommikust, siis on üsna tõenäoline, et sa võtad tee pealt mõne sõõriku või saiakese. Niimoodi on aga kaloritel väga lihtne kuhjuda, kirjutab AllWomenStalk.

Tagasi üles