HÜVA NÕU Ära loe kaloreid, vaid pea silmas hoopis neid asju

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Otsus kaalust alla võtta on suur asi, sest see on elumuutus. Ilmselgelt tuleb selleks teha paremaid toiduvalikuid ja trenni, kuid kas peaks ka kaloreid lugema? Kalorite lugemine võib panna sind end nii piiratult tundma, et sööd seetõttu hoopis üle. Nii et lõpeta kalorite lugemise hullus ja loe altpoolt nõuandeid, mis on hulga tõhusamad.

Liiguta end

Trenni peaks tegema igaüks, et tervis oleks hea ja stressi vähem. Trenn põletab ka kaloreid ja kiirendab ainevahetust. Sa tunned end hulga paremini, kui leiad iga päev aega, et end liigutada.

Söö väiksematelt taldrikutelt

Selle asemel, et end kalorilugemisega hulluks ajada, söö väiksematelt taldrikutelt. Nii näeb su taldrik rohkem täis välja ja sa sööd vähem kui suurelt taldrikult. See on viis kalorite vähendamiseks ilma neid lugemata.

Söö tervislikumalt

Alati pole oluline see, kui palju sa sööd, vaid see, mida sööd. Kõik kalorid ei ole võrdsed. Küpsisekalorid on hulga vähem toitainerikkad kui õuna omad. Vali tervislikum suupiste, et kaotada kaalu ja saada energiat juurde. Sul on pikemas perspektiivis hea meel, et sööd tervise, mitte isude pärast.

Tee vahepeal topelttrenn

Kui soovid oma ainevahetusele hoogu anda ja tunda end kui maailma tipus, tee täna topelttrenn. See annab sulle võimsa energialaksu ja stimuleerib ainevahetust.

Otsi tervislikke asendusi

Kui sõid iga päev jäätist ja sellest loobumine tundub surmaotsusena, leia sellele tervislikum alternatiiv. Igale isule leidub alternatiiv, kuid oled valmis panustama aega ja energiat.

Söö väiksemaid eineid

Otsus süüa päeva jooksul väiksemaid eineid aitab vältida ülesöömist. Ja väiksemad toidukorrad on parim viis ainevahetuse käivitamiseks.

Mine varem magama

Piisav umbes kaheksatunnine uni öösel aitab ainevahetusel korralikult toimida ja sul on ka trenniks rohkem energiat, kirjutab AllWomenStalk.

Tagasi üles