Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Mees rikkus lastega peaaegu naise maratonivõidu: mina nõuaksin lahutust

Kas mees käitus mõtlematult või väga mõtlematult?
Kas mees käitus mõtlematult või väga mõtlematult? Foto: Kuvatõmmis

Liigne agarus on ogarus, ütleb vanasõna ja selle mehe puhul on see väga täpne väljend. Mehe liigne kiirustamine oleks tema naise peaaegu võidutiitlist ilma jätnud. 

Kulutulena on levimas TikToki video, kus mees ületas peaaegu piiri, et oma naise võiduvõimalused nullida. 

Videol on näha naist, kes jookseb grupis maratoni finiši poole ja spurdib otsustavalt enne lõppu, et võidutiitel endale napsata. Hetk hiljem sekkub tema hasartne abikaasa, kes on koos lastega jooksurajal ja saadab põngerjad ema õnnitlema, kuigi naine ei ole veel finišijoont ületanud ega võistlust lõpetanud. See läbi mõtlemata tegu oleks peaaegu naiselt võistluse võidu röövinud. 

@sinomar_reporter

Emocionante chegada da campeã da 2.a Meia Maratona @ladeirasdapenha , @lu_grandi seguida de perto pela vice campeã @leticia.dermatologista

♬ som original - Sinomar_Reporter

Naine, kes järsku keset rada oma lapsi ja meest näeb, püüab neid otsustavalt eemale peletada ning mööda joosta ilma, et tempo langeks ja kaasvõistlejad temast mööduda ei saaks. 

Internetis on kommenteerijad tagajalgadel ning nimetavad isa nii isekaks mölakaks, kui naiselt tähelepanu varastajaks. «Enne finišijoont - ta on hull!», on vaid üks pealtvaatajate meelsust näitav kommentaar selle aktiivse papsi suunas. Eriti karmid inimesed ütlesid, et võtaksid sellise käitumise korral lahutusadvokaadiga ühendust, sest mees ei toeta ega tunnusta naise pingutusi, peab neid vähe väärtuslikeks ning ei tunnusta naise aastatepikkust tööd ning vaeva. 

Tagasi üles