Selle salendava retsepti valmistamiseks vajad vaid nelja koostisosa

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kaalu kaotamine võib tunduda võimatu ülesandena, kuid õige elustiili ja toitumise muutmisega on see siiski võimalik. Trenn on kaalulanguse ja üldise heaolu jaoks oluline, kuid kõhulihased valmivad köögis, nagu öeldakse. Tasakaalustatud toitumine on number üks.

Toitumisnõustaja Christianne Wolff avaldas retsepti, mille iga saleneja peaks oma menüüsse lisama. Õnneks on seda väga lihtne valmistada ja see sobib nii köögiekspertidele kui ka algajatele. Lisaks on see ka odav ja koosneb vaid neljast toiduainest.

«Parim retsept, mis aitab teil saleneda, on roheline smuuti. See tasakaalustab veresuhkrut, peatab magusaisu, küllastab, niisutab ja annab toitaineid, nii et teil jagub energiat paariks tunniks,» ütles Christianne. Kasu ei ole üksnes vöökohale, vaid roheline smuuti parandab und, nahka, seedimist ja meeleolu. See kõik aitab taas kaalust alla võtta, sest energiat on piisavalt ja enesetunne rahulikum.

Millal seda imejoogikest rüübata? «Soovitaksin seda võtta hommikul, kuid see on kasulik ka pärastlõunase vahepalana, et peatada kellaviiene energialangus.»

Vaja läheb

  • Üks peotäis marju (külmutatud või värsked)
  • 0,5l kookosvett
  • Pool avokaadot
  • Spinat

Kuidas valmistada

  • Sega blenderis kokku ja joo kohe ära

Suurepärane selle smuuti juures on see, et saad sisse panna palju puu- või köögivilju, olenevalt sellest, mis sul kodus on ja mis sulle maitseb, kirjutab Express.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles