SAAB KA NII Kavalad nipid, kuidas magades kaalust alla võtta

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kõige tõhusam kaalulangetusrežiim hõlmab vähem kaloreid ja rohkem trenni. Keegi ei vaidle sellele vastu. Kuid see ei tähenda tingimata, et ei võiks teha väikseid trikke, mis protsessile kaasa aitavad. Allpool on kirjas, kuidas magades kaalust alla võtta.

1. Une-eelne valk

Pista valku põske, enne kui linade vahele hüppad. Seda saab tõhusalt teha valgusmuuti kujul. Selle tulemusel põleb magades rohkem kaloreid ja valk aitab lihaseid üleöö taastada, et trennid oleksid paremad.

2. Kottpimedus

Magada tuleb võimalikult pimedas keskkonnas. Siis toodab keha rohkem hormooni melatoniini, mis aitab kaloreid põletava pruuni rasva tootmisel.

3. Jahedus

Jahedam temperatuur aitab öösel rohkem kaloreid põletada.

4. Ekraanid minema

Lülita ööseks välja kõik oma seadmed ja ära ka enne magamaheitmist telefonis skrolli. Ekraanid kiirgavad sinist valgust ja võivad keha melatoniini tootmisega segadusse ajada.

5. Regulaarne uni

Mida rutiinsemad on sinu magamisharjumused, seda paremini keha reageerib. Kui lähed igal õhtul samal kellaajal magama ja hoiad järjekindlalt seitse-kaheksa tundi silmi kinni, saab keha parima stardiasendi, et päeva jooksul hästi kaloreid põletada.

6. Väldi alkoholi

REM-uni on seisund, kus me kulutame öö jooksul kõige rohkem kaloreid ja kui sa õhtul liiga palju tipsutad, töötab keha selle metaboliseerimiseks nii palju, et jõuad REM-seisundisse harva.

7. Kerge õhtusöök

Eelmises punktis mainitu kehtib ka rammusa õhtusöögi kohta. Kui õhtueine on väiksem, siis kehal pole nii suur seedimistöö öösel teha.

8. Ära tee õhtuti trenni

Regulaarne trenn on hea, kuid parem teha seda hommikul või pärastlõunal, mitte õhtul. Trenn äratab keha üles, nii et tulemuseks võib olla rahutu öö.

9. Maga alasti

Mine voodisse selles riietuses, milles sa sündisid. Alasti magades põleb rohkem kaloreid, sest keha püsib mõnusalt jahe ja see paneb pekid leekima, kirjutab AllWomenStalk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles