Igapäevased tegevused, mis põletavad kaloreid paremini kui trenn (1)

Joonas-Hendrik Mägi
, suvereporter
Copy
Foto: Shutterstock

Väga suur osa meist soovib omale ilusamat figuuri, kuid ei leia aega või tahtmist trennis käia. Tegelikult saab aga hea enesetunde ja korraliku koormuse ka igapäevaseid tegevusi tehes. Tuleb vaid langetada teatud otsuseid ning kaal langeb mühinal ja vorm paraneb meeletul kiirusel.

Kodu koristamine

Koristamine on tüütu töö, mida peab ikka ja jälle tegema. Mõelge aga sellele, et harja ja mopiga maja peal askeldamine võib teist teha tõelise sportlase. Kui endale teadvustada, et koristamine põletab rohkesti kaloreid, muutub tegevus kordades lihtsamaks. Leidke sobiv muusika ja nautige!

Õhtusöögi tegemine

Usu või mitte, aga inimene põletab köögis hakkides ja toitu segades sadu kaloreid. Loomulikult oleneb kõik valmistatavast toidust. Selge on see, et liha tampimine väsitab rohkem kui makaronide keetmine. Tuleb aga meelde jätta, et iga päev korraliku ja tervisliku roa valmistamine võib osutuda tõsiseks pingutuseks. 

Kasutage lifti asemel treppe

Oma loomu poolest valib inimene alati kiirema ja lihtsama tee, mis on ka õige. Meie maailm on jõudnud aga punkti, kus kõik on kohati liiga lihtne ja see soodustab vähest liikumist. Treppidest käimine on trennide trenn ja kui minna igal tööpäeval kolmandale korrusele lifti asemel trepist, siis mõelge vaid, mitu korrust te aastaga läbite. Tuleb teha valikuid.

Allikas: healthywomen

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles