Need 3 toodet peaksid olema kõigi 40+ vanuses naiste menüüs

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kas soovid nii seest kui väljast noorena püsida? Siis jäta meelde nimekiri maitsvatest toiduainetest, mis aitavad selle missiooniga suurepäraselt hakkama saada!

Loe ka: Joo üks neist viiest joogist õhtul ja kaal kukub üleöö

Kas arvad, et kõik puu- ja köögiviljad on kehale võrdselt kasulikud? Päris nii see pole! Sellest hoolimata võib nende hulgast välja tuua kõige võimsamad imeviljad, mis teevad sinu kehale väga palju head.

Kas teadsid? Parim hommikusöök veresoonte puhastamiseks: kasulik kõigile üle 45-aastastele

Siin on kolm lihtsat toitu, mis aitavad sul armuda oma peegelpilti ja end suurepäraselt tunda.

Datlid

Need looduslikud kommid mitte ainult ei aita tõhusalt puhastada keha, vaid aitavad ka küüntel püsida tugevana ja juustel siidisena, mis on eriti oluline just üle 40-aastastele naistele.

Avokaado

Supertoit, mis on tänapäeval peaaegu iga naise, kes oma tervisest hoolivad, köögis esindatud. Avokaado on rikas foolhappe poolest, mis pidurdab varajase menopausi teket ja leevendab juba alanud menopausi sümptomeid. Lisaks teeb avokaado sinu juuksed, küüned ja naha siidpehmeks. Mõõdukas koguses avokaado tarbimine mõjub kogu sinu kehale suurepäraselt.

Loe lisaks: Kõhurasvast vabanemiseks vaheta hommikukohv selle joogi vastu

Läätsed

Pärast 45. eluaastat on naistel suurem risk haigestuda diabeeti. Raua, B1-vitamiini ja aminohapete rikkad läätsed aitavad selle haiguse eest kaitsta. Lisaks on läätsed väga toitvad, mis muudab saleda figuuri säilitamise lihtsaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles