Joo üks neist viiest joogist õhtul ja kaal kukub üleöö

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kes soovib kaalust alla võtta, võtku teadmiseks, et kehakaal võib langeda ka öösel magades – lihtsalt niisama, ilma mitte midagi tegemata! Kindlasti tasub õhtul õiget jooki juua, et öine kaalukaotus veelgi efektiivsem oleks.

Tasub kohe alguses ära märkida, et neid jooke ei tohiks kindlasti juua liiga suurtes kogustes – asja kasulikkus peitub mõõdukuses. 

Siin on joogid, mis aitavad une ajal kaalu kaotada:

Kreeka jogurtist valmistatud proteiinikokteil sobib neile, kes teevad päeval trenni. See on ideaalne jook, mis aitab lihastel taastuda ja küllastustunnet tekitada. Proteiinijoogi jaoks vala klaasi sisse magustamata mandlipiima, millele lisa umbes kaks supilusikatäit Kreeka jogurtit. Soovi korral võid lisada pool kuni terve teelusikatäis mett.

Uuringute kohaselt aitab kummelitee kehas glütsiini sisaldust (aine, mis soodustab rasvade lõhustumist ja sellest tulenevalt kehakaalu langust) kontrolli all hoida ja samal ajal ka kaalu langetada.

Kaneelitee on ainevahetust kiirendav jook, mis mitte ainult ei aita põletada rasva, vaid aitab ka paremini magada.

Leotatud lambaläätse vesi aitab samuti kaloreid põletada, vahendab healthshots.com.

Kurkumipiima joomine aitab öösel kaalust alla võtta, sest kurkumis on palju antioksüdante, mis aitavad organismist kahjulikke toksiine välja viia.

Võib-olla saab ühest ülalmainitud joogist su lemmik õhtujook?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles