STILIST PALJASTAB ⟩ «Nii seksikas, kui olla saab!» Haruldane võimalus hittsaate kulisside taha piiluda

«Tähtede täht»
Synne «Tähtede täht» Hard Rock Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7
Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy

Suurejooneline saade «Tähtede täht» peidab endas palju seksikaid stiilivigureid, mis helendava teleekraani taha peitu jäävad. Kuid teil on võimalik kõik teada saada! Tippstilist Karolin Kuusik on meie «salaagent», kes lavatagused ootamatused viimase võrksärgi auguni päevavalgele toob.

Loe ja terita pilku – kõiki pikantseid detaile teades on selle kevade suurimale hittsaatele «Tähtede täht» veel palju põnevam kaasa elada. 

Raske rokk on vali, agressiivne ja pretensioonikas muusikastiil. «Olen raskemat muusikat elus palju kuulanud,» räägib Karolin. «Aga kui raske, siis olgu juba päris raske, siis mind juba tõmbab metal'i poole. Mulle meeldivad death metal, metalcore ja deathcore.

Loe ka portreelugu Synnega! PERSOON | Synne Valtri: «Inimeste südamesse viib alati üks tee ja see on...»

Nostalgia mõttes kuulan ka tash metal'it. Meie artistidest enamik jäi siiski roki raamidesse, mis on ilmselt söödavam ka publikule. Ja väga tume muusika eeldab erilist laulustiili, mis ei ole nii lihtne ja eeldab täiesti erilist hääle kasutamise tehnikat. Meie artistid jäid siiski pigem laulmise juurde.»

«Tähtede täht», Hard Rock.
«Tähtede täht», Hard Rock. Foto: Mardo Männimägi STUUDIO7

Samas stilistikas ja jumestuses mindi siiski palju kaugemale. «Death metal'i laibameiki tuleb nii poolel teel lavale küll,» annab stilist vihje.

Loe ka DISCO saatest: Kes sikutas selili pükse jalga? Kelle särgil puudus selg? 

Kommentaarid osalejate kohta anname edasi stilisti enda sõnadega.

Karolin Kuusik suudab stilistika mistahes stiili mõista ja lavale panna. Kuidas? Ta läheneb stiilidele sisuliselt, emotsioonide, kirgede ja tähenduste kaudu.
Karolin Kuusik suudab stilistika mistahes stiili mõista ja lavale panna. Kuidas? Ta läheneb stiilidele sisuliselt, emotsioonide, kirgede ja tähenduste kaudu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Synne

Synne on tõeliselt seksikas rokidiiva. T-särk on pärit tema tütre kapist. Lahe, et ema saab tütre kapist asju võtta ja talle sobib sama väike suurus selga. Talle plaanisime ka nahktagi juurde panna, aga jätsime ära, sest ilma oli ägedam!

«Tähtede täht» rokižanri võitja Synne Valtri.
«Tähtede täht» rokižanri võitja Synne Valtri. Foto: Mardo Männimägi

Punane rätt vööl on hästi klassikaline element, mida rokkstaarid palju kasutavad, hästi lavaline ja hoogne. Me tahtsime ka artistid hästi erinevaks teha, väike värvisärakas on alati hea! Synne on selle saatega ennast täielikult kehtestanud – ta on tõeline ümberkehastuja! Tohutult huvitav talent, temas on rokipower'it täiega! Kuid Synne jääb alati väga ilusaks ja võimsalt seksikaks. See on lihtsalt tema loomuses, selline suur ja kõrge leek. Tal on oma isiksus ja allhoovus, mis jääb samaks. 

«Tähtede täht»- Synne
«Tähtede täht»- Synne Foto: Mardo Männimägi

Elina

Elina on erakordselt julge, just jumestus ikka ehmatab. Riietuse panime kokku kaunitari enda kapist – seal on must nahk, sädelevad kivid, lehviv seelik lisas draamat ja samas ka naiselikkust. Aga vaadake hoolega – tema riietus on nii seksikas kui olla saab!

Elina Nechayeva, «Tähtede täht» Hard Rock.
Elina Nechayeva, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Lehviva seeliku all on midagi ultrapõnevat – seksikad, osaliselt läbipaistvad ratturipüksid. seeliku kandmine ratturipükste peal on ka väga trendikohane riietus. Pikad ülepõlvesaapad on Elina ülipikkadele jalgadele nagu loodud, mis on viide 90ndatele, mis on moepildis tagasi, annavad palju energiat niigi väga jõulisele tervikule.

Elina Nechayeva, «Tähtede täht» Hard Rock.
Elina Nechayeva, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Loe ka: «Ta lubas pisarsilmi, et see on viimane kord, aga pettis taas...» Alles suhtepõrgust pääsedes õppis naine end väärtustama

Jaagup

Jaagupil on välja kujunemas täiesti oma stiil – ainult läbipaistvad pluusid ja võrk. Me proovisime päris mitut pluusi, kõik need olid läbipaistvad! Kuni leidsime gooti tähtedega väga raju särgi. Ja Måneskini lugu teges on ka meik vajalik – need tüübid on alati poolpaljad ja meigitud. Bänd teeb väga hulljulgeid stiiliuperpalle.

Jaagup Tuisk, «Tähtede täht» Hard Rock.
Jaagup Tuisk, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Nahkpüksid on Jaagupil moodsa sirge lõikega, mitte mootorrattakultuurist, vaid hilisemast popkultuurist. Natuke avaram lõige, vööst kokku hoitud. Jaagupi puhul on ülivägev see, et kutt oli itaalia keeles loo ära õppinud ja tulistas ülikiireid sõnavalinguid, mis lõi kogu saali täiesti pahviks.

Jaagup Tuisk, «Tähtede täht» Hard Rock.
Jaagup Tuisk, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Jaagupi puhul tasub ka ehteid täehele panna – see kaelaehe on väga äge, metallist leegid on ümber kaela. Seda võiks uljad noormehed ise ka proovida. Jalga jäid mõnusad rajud tanksaapad.

Jaagup Tuisk, «Tähtede täht» Hard Rock.
Jaagup Tuisk, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Getter

Getteri soov oli konkreetne – tahan riietuselt olla hästi lihtne! Rockimaailmas on ju hästi palju kõike üle võlli. Nii on Getteril pesuehtne naabritüdruku look – nabamaika, lõhkised teksad ja 90ndatest moodne märja juukse look.

Getter Jaani, «Tähtede täht» Hard Rock.
Getter Jaani, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Ehteid Getter alguses üldse ei tahtnud, et ta vastanduks oma lihtsuse ja minimalismiga. Aga viimaks ikka lisasime paar neetidega randmeehet. See oli selline saade, kuhu tassisin kaasa kõik oma kodus leiduvad rokiehete varud – neid oli sõna otseses mõtted mitu kilo metalli! Need kotid olid tõesti rasked. Aga enamik seda metalli, vähemalt pool sellest, läks ikka laval käiku ka.

Stilistitöö raskeim osa ongi kottide tassimine. Ikka mitu korda saab käidud edasi-tagasi. (Karolin Kuusik on erakordselt sire 167 cm pikk imepeenikene naine.)

Getter Jaani, «Tähtede täht» Hard Rock.
Getter Jaani, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Stefan

Stefani puhul tuli meile idee, et ta võiks selles mustas meres olla täiesti valges. Tal oli ka valge tagi, aga me jätsime selle üldse ära, sest see särk on ise nii äge. Vaadake, seal on terve lugu – grafiti kollaaž.

Stefan, «Tähtede täht» Hard Rock.
Stefan, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Stefanile selline silmameik sobis ootamatult hästi – mõjus isegi loomulik tema peal. Mõtlesin, et huvitav, miks ta varem ei ole meiki kasutanud. Sobib ju väga hästi tumedale tüpaažile!

Sõrmused talle väga meeldivad, eks ta neid ikka sai ka sel korral. Ja omajagu kette ka.

Stefan, «Tähtede täht» Hard Rock.
Stefan, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

 

Peeter

Tema soov oli, et tema muusikastiil ei karjuks riietuses kohe näkku. Siis jääb publikule äraarvamise ruumi. Nii sai mustale komplektile aktsendiks punane särts särk.

Peeter Oja, «Tähtede täht» Hard Rock.
Peeter Oja, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Saapad said Peetrile küll vägevalt rokilikud jalga – sellised kauboisaapad, metallkulinad küljes. Peeter oli nõus neid kandma, kas need talle ka meeldisid, sellest ma ei saanud lõpuni aru. Ju siis väga vastumeelt polnud.

Peeter Oja, «Tähtede täht» Hard Rock.
Peeter Oja, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Vahel ta ütleb kohe ette ära, mida ta ei taha, siis ei hakkagi igasugu hullusi selga pressima. Näiteks toorest stiili ta endale selga ei pane.

Alika

Tema sisend oli: «Ma tahan lohakas olla!» Nii valisime kulutustega teksa, liibuva topi ja korraga kolm vööd, need on tal risti-rästi küljes.

Alika Milova, «Tähtede täht» Hard Rock.
Alika Milova, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Männimägi STUUDIO7

Ulja artistina valis ta meesartisti loo ja selline veidike ülbe hooletus läheb loo hoiakuga kokku. Kogu välimus on metsik, nagu oleks otse voodist välja karanud, juuksed sassis, meik natuke laiali. Et tulin lavale ja ei viitsinud enne peeglisse vaadatagi!

Alika Milova, «Tähtede täht» Hard Rock.
Alika Milova, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Männimägi STUUDIO7

Tõnis

Tõnis tuli lavale üleni nahas ja taas ülikitsastes pükstes. Kõik algas kitsastest latekspükstest, isegi ma ütleksin – retuusidest. Päris raju kraam ikka! Need on mu enda stilistikogus. Mul enamik riideid kodus on töö jaoks mõeldud, neid asju, mida ma ise kannan, on mul kodus väga vähe, heal juhul üks viiendik.

Tõnis Sarap, «Tähtede täht» Hard Rock.
Tõnis Sarap, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Männimägi STUUDIO7

Tõnis on selline uljaspea, kes tuleb kõigega kaasa. Too talle kuitahes hullud püksid, venitame jalga ja saab lavale minna. Ja rebel must silmameik läks ka käiku, see annab laval tugevust kõvasti juurde.

Peale läks mustast nahast pluus, must maika ja korralikud rasked, rokilikud saapad.

Tõnis Sarap, «Tähtede täht» Hard Rock.
Tõnis Sarap, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Männimägi STUUDIO7

Jüri

Saatejuhti me ei tahtnud liiga raske roki teemasse viia, tema on ikkagi šikk juhtfiguur. Nii valisin talle hästi uhke, piduliku läikega bordoopintsaku ja sarnases toonis veinikarva särgi.

Saatejuht Jüri mõjus tõelise hurmurina.
Saatejuht Jüri mõjus tõelise hurmurina. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Mõlemad on Ted Bakeri kollektsioonist, kes tahab sama look'i järele teha. Isegi just praegu Kaubamaja olemas. Ja reväärikaunistuseks rinnanõel – tundub, et sellest saab Jüri kaubamärk.

Jüri ja Elina.
Jüri ja Elina. Foto: Mardo Mannimagi Stuudio7

Eksperdid

Lennale valisin Riina Põldroosi sulgedest topi, et vastandada – valge pehme naiselik nagu baleriin Luikede järvest, aga roki luik – all on must, ketid ja metall.

Eksperdid Mihkel Raud, Lenna Kuurmaa ja Andrei Zevakin, «Tähtede täht» Hard Rock.
Eksperdid Mihkel Raud, Lenna Kuurmaa ja Andrei Zevakin, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Männimägi STUUDIO7

Eksperte ma riietangi tõtt öelda nii, et kui naisekspert keskel on paigas, siis mehed sekundeerivad talle. Mihklile valisin ümberpööratud mustvalge klassika, et oleks veidi põnevam. Andrei kannab rokkarile kohaselt pikalt lahtinööbitud särki, aga Eestis on see tuntud kui Andrei Zevakini stiil. See ongi hästi temalik stiil – natuke šikk, lohakas, seksikas, uljas. 

Eksperdid Mihkel Raud, Lenna Kuurmaa ja Andrei Zevakin, «Tähtede täht» Hard Rock.
Eksperdid Mihkel Raud, Lenna Kuurmaa ja Andrei Zevakin, «Tähtede täht» Hard Rock. Foto: Mardo Männimägi STUUDIO7
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles