Mida eestlased armastavad? Muusikat ja meelelahutust! Sel pühapäeval startiv uus suurejooneline telesõu «Tähtede täht» pakub mõlemat, ja lausa ülevoolavalt palju. Lavale astuvad meie armastatud artistid, aga täiesti uues rollis. Ja keegi pole uut saadet veel näinud, tuleb pühapäeva õhtuni kannatust varuda.

Postimees käis luuramas, kes on kõige suuremad üllatajad. «Synne,» reetis asjaga seotud allikas. «Nii uskumatult vägevat häält ja võimast energiat näeb harva. Ja tema tohutu soojus sulatas juba kohapeal kõigi südamed.»

Vaata ka: VIDEOINTERVJUU | Rokižanri võidu napsanud Synne Valtri järgmisest voorust: seda ma kardan tohutult 

Kuidas sattusite uue saate täheks? Kas oli ka kahtlusi-kõhklusi?

Saatesse «Tähtede täht» kutsus mind teleprodutsent Triin Luhats, kes ühel ilusal õhtul mulle põneva sisuga e-kirja saatis. Ma ei võtnud mõtlemiseks üldse aega! Tundsin, et sellest projektist tuleb midagi uhket ja suurt.

Vaata ka: GALERII | Kes on parimad riietujad telerahva ridades?

«Tähtede täht» nõuab palju energiat, tihe prooviperiood, pikad võttepäevad ja pidev eneseületus žanrite õppimisel on aega ja energiat nõudev, kuid see kõik on pingutust väärt.

Kuidas hoiate vormis oma häält? Kas on asju, mida laulja ei saa teha või mis on häälele ohtlikud?

Laulja olemine seab veidi piire jah. Minule isiklikult küll. Olen külmakartlik ja vähenegi külmetamine viib hääle. Seega ei saa ma näiteks Eestis meres ujuda, sest...

Kommentaarid
Copy