GALERII ⟩ Kes on parimad riietujad telerahva ridades? (2)

Copy

Duo Media avas restoranis Ocean 11 eriliselt päikeseküllase peoga põnevusest praksuva kevadhooaja. Saime teada, et igal õhtul kell 20 tasub telekad Kanal 2-le kruttida. Kokku tuli ka terve rida sädelevaid teletähti ja värvikaid inimesi, kes kaadri taga niite tõmbavad. Kõige stiilsemad külalised sellest glamuursest ja telegeenilisest kambast on teie ees.

Telemaailm on säravate, stiilsete, saledate ja silmapaistvate inimeste maailm. Seal on tõepoolest kõik sarmikad ja seda uhkem tunne on niisuguses heas seltskonnas särada!

Teletäht Keili Sükijainen. Duo Media kevad 2023.
Teletäht Keili Sükijainen. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Teletäht Keili Sükijainen säras üle peo eksootilises värvikokteilis. «Lindexist on kõik, see on üks väheseid kohti, kus ka 181 cm pikkused naised endale ägedaid riideid leiavad.»

Enda sõnul ei näinud ta efektse tulemuse nimel just ülearu palju vaeva. «Jooksin siia otse «Kodud rahaks» võttelt. Muidu tavaelus kannan pigem musta-valget-halli, aga teles meeldib mulle alati värviplahvatusega välja tulla.»

Mis tooni kannab Keili sel kevadel? «Mulle on väga hakanud roheline sümpatiseerima. Ja oranž roosaga – töötab. Kuigi siiani olen oranži kartnud. Aga kindel valik on rohelise ja roosa kombo.»

Vaata ka: Kõige stiilsemad külalised Kaubamaja moepeol: «Värvi on vaja!»

Teletäht ja produtsent Mart Normet. Duo Media kevad 2023.
Teletäht ja produtsent Mart Normet. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Teletäht ja produtsent Mart Normet astub kevadele vastu värvirõõmsa ja uljana. Võtke eeskuju, mehed! «Ma alustasin seekord pükstest,» kirjeldab mees. «Siis mõltesin, et liigume monokroomi – mul on ka üks ansambli «Talbot» punane särk. Ja siis avastasin, et mul on üks pintsak, mille sees on ka natukene punast.»

Lähemalt vaadates avalduvad finessid – kõik toonid sobivad ideaalselt, isegi pintsakuruudu ja pükste vahele moodustub täiuslik värvisild. Plusspunktid jalanõude eest, mille punakaspruun toon täiendab gammat. Nii lihtne oleks langeda klassikalise musta või mugava tossu lõksu, aga see siin on märksa stiilsem valik.

Vaata ka: GALERII | Duo Media tähistas meeleolukalt kevadhooaja algust

Getter Jaani. Duo Media kevad 2023.
Getter Jaani. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Kaunis muusik Getter Jaani suudab ka mugavasse komplekti glamuuri ja värskust süstida.

«Valisin riided, milles mul oleks mugav olla,» räägib Getter. «Ja tahtsin, et näeks natukene pidulik ka välja.» Sealt tulid sädelusega teksased ja valge jakk.

«Ma üldjuhul kahjuks kannan väga palju musta. Võiks palju rohkem värve olla. Aga mõtlesin, et kevad ometi – ma ei saa üleni mustas tulla.» Lihtne komplekt toimib imeliselt!

Hanna-Liina Jaanus. Duo Media kevad 2023.
Hanna-Liina Jaanus. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Hanna-Liina Jaanus kannab enda disainitud, kevadiselt erksat jakki, millest on võimatu mööda vaadata. See on tegelikult osa sama kirkast pükskostüümist. «Me ise koos emaga disainime, tuli tahtmine olla värviline ja kevadine.»

Juba julge punane pea reedab, et see kaunitar armastab värvi. Sel kevadel kavatseb ta kanda palju rohelist ja kollast. «Kannan kõiki värve, mille poole tõmbab, peaasi et need oleksid erksad.»

Priit Vare. Duo Media kevad 2023.
Priit Vare. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Raadiote juht Priit Vare ülikond on just selline nagu kevadele vastu minnes vaja – värviline! «Ja sokid on oranžid,» lisab Priit muigega.

«Ülikond on ostetud poest, ma pakun et Kaubamajast. Selle pintsaku panen selga suhteliselt harva ja iga kord on tore leida taskutest mõne eelmise peo fotoboksis tehtud väga imelikke pilte.»

Jana Kirisberg. Duo Media kevad 2023.
Jana Kirisberg. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Jana Kirisberg meediaagentuurist OMD säras kevadises erksas fuksias ja valgusküllastes neutraaltoonides.

«Mulle meeldivad tohutult värvid ja mulle meeldivad kontrastid,» kirjeldab efektne naine. «Fuksia on mu lemmiktoon, teeb alati tuju paremaks. Ja kui kanda midagi rahulikus toonis, on sinna kõrvale vaja ka värvi.»  

Tõnis Sarap. Duo Media kevad 2023.
Tõnis Sarap. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Tõnis Sarap esindab noort generatsiooni, kes armastab härrasmehelikku stiili. «Kannan Joop! märgi ülikonda, mis on Hugo Bossi noorematele meestele mõeldud versioon. Ja ülikonda ma armastan laulupoisina kolmandast eluaastast saati.» Uudisteankru ja reporterina tuntud Tõnis näitas oma laulutalenti häälesaates ning säravvärske näona muusikamaailmas saates «Tähtede täht».

Siret Sepp. Duo Media kevad 2023.
Siret Sepp. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Siret Sepp oli kogu peo ainus kaunitar, kes kandis pealaest jalatallani tooni päikeseloojangu kuld. Muuseas üks põnevamaid uusi värve kevad-suve trendipaletilt. «Mulle on kogu aeg meeldinud sellised toonid ja erinevatel aegadel olen endale soetanud seda värvi asju, sest väga on meeldinud,» kirjeldab ta. Kui raske on sellist toon-toonis komplekti kokku panna? «Kerge.» Isegi efektse naise küüned olid sedasama tooni! Kaubamärk naise jaoks mingit tähtsust ei oma, tema teeb moevalikud värvi järgi ja sisetunde pealt. «Kui mul on tunne, et saapapaar hüüab: «Võta mind kaasa,» siis seda ma ka teen. Riietuses on kõik emotsioonidepõhine.» Siret töötab Kanal 2 reklaamiosakonnas.

Silja Kalda. Duo Media kevad 2023.
Silja Kalda. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Silja Kalda riietuse kirsiks tordil on erilised sukad. «Ma armastan kiiksuga sukki ja kannan neid kogu aeg, see on minu stiilisignatuur,» räägib naine, kes tegutseb projektijuhina MediaBrokeris. Ruuduline kleit on armsalt seksika babydolli lõikega, kelmikad patsid ja loomulikud lokid paneb elama uljas juuksevärv.  

Mirjam Viiding. Duo Media kevad 2023.
Mirjam Viiding. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Mirjam Viiding annab vingema vungi klassikalisele must-valgele. «Kontsakingi pole ma mitu aastat jalga pannud, see on üle kahe aasta vist esimest korda,» tunnistab Duo Media tele- ja raadioreklaami osakonna juht.

«Kõik aksessuaarid on kusagilt reisidelt toodud, kokku kogutud kallikesed.»

Elo Mõttus-Leppik. Duo Media kevad 2023.
Elo Mõttus-Leppik. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Teletäht Elo Mõttus-Leppik panustas sinisele siidile. Pluusi autor on Eesti moekunstnik Karis Lavert. «Mulle väga meeldib tema stiil, tal on hästi lahedad riided,» räägib Elo. «Mul on temalt vähemalt kolm siidpluusi.»

Sinine on väga kaalukas toon ka kevadisel trendipaletil. «Seda ma ei teadnud, aga mulle lihtsalt meeldis see värv!»  

Muusik Synne Valtri. Duo Media kevad 2023.
Muusik Synne Valtri. Duo Media kevad 2023. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Uue telesaate «Tähtede täht» üks ägedate ja omanäoliste osalejate seast – Synne Valtri. Päiksena särav naine püüab pilke seksikas mustas efektse vööga pükstükis, mis rõhutab uhkelt naiselikku kuju ning head vormi. Liivakella talje toob esile efektne lai vöö. Priima! Duo Media kevad 2023.

Loe ka seda: KIREV ELU | Synne Valtri: ma ei võtnud mõtlemiseks üldse aega!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles