Helen Randmets jagas imearmsaid beebipilte - vaata, kuidas musirull on kõhus ja kõhust väljas!

Copy
Helen Randmets ja beebi. Veel kõhus
Helen Randmets ja beebi. Veel kõhus Foto: Mardo Männimägi

Mis võiks olla ilusam mälestus kui jäädvustada kallis kõhubeebi päris ooteaja lõpul ja siis seesama silmatera emme süles. Muusik Helen Randmets talletas just niisugused kaunid kaadrid oma kauaoodatud tütrekesest Freya Elenorist. Peres kasvab ka kolm vanemat venda.

«Idee tekkis sellest, et nägin ühte samamoodi tehtud pilti ja soovisin täpselt sama,» rääkis Helen Randmets õnnest särades Postimees Naisele. «Ma pole kunagi enne nii teinud - kõhuga ja siis juba koos beebiga. See tundus nii armas ja äge idee. Poistega olen eelnevalt ainult beebi pilte teinud.»

Loe ka seda: PALJU ÕNNE! | Helen Randmetsa perre sündis kauaoodatud tütreke

Helen Randmetsa beebi. Juba väljas
Helen Randmetsa beebi. Juba väljas Foto: Mardo Männimägi

Kuidas see võimalik on?! Kaks nii sarnast pilti ja ometi on ju ilmselge, et vahepeal on aega omajagu edasi läinud? Helen naerab selle peale soojalt ja südamlikult. «Kõige raskem selle shoodi juures oli ikka korrata sama poosi, meiki, soengut ja lisaks veel beebi.»

Eks seda oligi keeruline teha, aga tulemus vääris vaeva! Imeilus mälestus jääb tillukesele Freya Elenorile eluks ajaks ja emmele-issile samuti.

Loe ka seda! PÕNEV ELUMUUTUS | Helen Randmets saab tütre: «Fitnessi ma tagasi ei lähe, seal oled kogu aeg näljas!»

Kuidas see võte siis õigupoolest käis?

Esimese pilgiga polnud muret - Helen on suurepärane modell ja graatsiline poseerija. Väike kaaslane kõhus oli samuti kerge juhtida. Aga hiljem? «Beebi tahtis igatepidi sipelda samal ajal,» tunnistab Helen lõbusalt. «Oli omaette tegu leida täpselt seesama nurk kuhu vaadata ja keha asend.»

Kuid heas koostöös tõeliselt andeka fotograafiga said kõik unistused ikkagi teostatud. Pildid on tehtud MoodMe tiimiga, kus panid käed külge fotograaf Mardo Männimägi ja stilistid-jumestajad Aulikki Puniste ning Kristi Petolai. «Aga kõige-kõige raskem oli täpipealt samasugune krunn teha, täpselt samale kõrgusele, õige suuursega, et samamoodi hoiaks,» märgib kaunitar muiates. Aga mis sellest, et oli raske - kõik õnnestus võrratult!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles