SUUR GALERII ⟩ Tartu kõige kaunimad naised särasid linna ägedaimal peol

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy

Kus näeb Tartu kõige ilusamaid naisi? Üks võimalus nende imetlemiseks on heita pilk Vapiano Ladies Nighti galeriisse. 8. veebruaril koguneti selle aasta esimesele legendaarsele peole, mille teema oli seekord «Sõbrapäeva eri».

Alati ülimõnusa energiaga laetud Ladies Nightil hellitati naisi seekord maitsva erimenüüga ja mõnusa kihiseva tervitusjoogiga. See on tõeliselt menukas üritus, mille piletid müüakse välgukiirusel läbi!

Lisaks nautisid Tartu kõige kaunimad naised mõnusat seltskonda, vahvat õnneloosi, elavat muusikat ja üllatusi täis kingikotte.

Säravad külalised.
Säravad külalised. Foto: Nadezda Kiis

Seekord astus üritusel üles vägev duo Karmen Telvik & Markus Nurmsaar, esitades nii eesti- kui ingliskeelset pop- ja indie-muusikat.

Loe ka seda: PERSOON 〉 Eesti üks kauneimaid naislauljaid: muusika on minu jaoks sõber

Õhtut juhtis naiste poolt palavalt armastatud Juhan Krull ning oma andeid ei hoidnud vaka all ka Vapiano, kes üllatas külalisi hõrgu erimenüüga ja mõnusa tervitusjoogiga.

Õhtujuht Juhan Krull koos imeliste naistega.
Õhtujuht Juhan Krull koos imeliste naistega. Foto: Nadezda Kiis

Enesehoolitsuse nõuandeid jagas Apotheka Beauty, kelle poolt olid seekord esindatud Prantsuse brändid, nagu Eau Thermale Avène ja luksuslik juuksehooldusbränd René Furterer.

Vaata ka seda: GALERII 〉 Apollo naistekas meelitas ilusad Tartu inimesed filmipidu nautima

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles