GALERII Apollo naistekas meelitas ilusad Tartu inimesed filmipidu nautima

Copy

Apollo naistekas tõi kinosaalid täis filmihuvilisi, kes tulid vaatama muusikalist komöödiat «Super-Mike'i viimane tants». Vägev pidu toimus 8. veebruari õhtul kõigis Apollo kinodes üle Eesti. See galerii on Tartu Lõunakeskuse seansilt. Vaata, kas leiad kaunite külaliste galeriist ka enda või mõne oma tuttava üles!

Nagu Apollo naistekale tavaks – see pole lihtsalt hea filmi vaatamine parimas seltskonnas, see on ka pidu koos rikkalike üllatuste ja kingitustega!

Rõõmsad ja kaunid sõbrannad Apollo naistekal.
Rõõmsad ja kaunid sõbrannad Apollo naistekal. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

«Super» Mike Lane (Tatum) astub taaskord lavale pärast pikka pausi, mis järgnes tema näpud põhja jätnud äritehingule, sundides teda vaid juhuesinemisteks Florida baarides. Pärast kohtumist Floridas jõuka suurilmadaamiga (Hayek Pinault), sõidab Mike temaga Londonisse, kus talle tehakse pakkumine, millest ta ei suuda keelduda. Kas Mike ja tema tuliuus tantsumeeskond on võimelised täitma daami tõelist plaani, kui kaalul on kõik?

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik.

Kui sa seekord ei jõudnudki meiega Apollo naisteka üritusele, kuid soovid siiski filmi vaadata, saad pileti osta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles