GALERII ⟩ Vaata, kellel sel korral Apollo naistekal vedas?

Copy

Apollo Naistekas tõi taas kokku suure saalitäie säravaid naisi. Sel korral vaadati üheskoos filmi «Plahvatuslik pulmapidu» kus Jennifer Lopez taaskord abiellumisega ametis oli. Auhinnasadu oli sel korral iseäranis rikkalik. Vaata, kas leiad mõne tuttava?

Milline oli seekordse naisteka film? «Täitsa hea meelelahutus oli,» muljetasid kinokülastajad peale seansi lõppu. Ja eriti särasid silmad neil, kellele naeratas loosiõnn.

Apollo Naistekas filmiga «Plahvatuslik pulmapidu»
Apollo Naistekas filmiga «Plahvatuslik pulmapidu» Foto: Taavi Sepp

Nagu Apollo naistekale tavaks – see pole lihtsalt hea filmi vaatamine parimas seltskonnas, see on ka pidu koos rikkalike üllatuste ja kingitustega! 

Loe ka seda: See on Jennifer Lopezi ikoonilise tagumiku saladus!

Apollo Naistekas filmiga «Plahvatuslik pulmapidu»
Apollo Naistekas filmiga «Plahvatuslik pulmapidu» Foto: Taavi Sepp

Ahvatlevad kingitused panid välja mitmed tunnustatud tegijad - Nurme, Dondella, Krunnipea Butiik, Linea, Holika Holika, GO Spa, Eucerin, Bonobo, Wilinso, Vuokkoset, Babe, Bionike Novaclear, Avene, Joawe, Isdin ja paljud teised.
 

Apollo Naistekas filmiga «Plahvatuslik pulmapidu»
Apollo Naistekas filmiga «Plahvatuslik pulmapidu» Foto: Taavi Sepp

Loe ka seda: Jennifer Lopez loobus oma pikkadest kiharatest moeka retrosoengu kasuks

Kõik need kingikotid leidsid õhtu lõpuks õnnelikud omanikud. Apollo Naistekas filmiga «Plahvatuslik pulmapidu»
Kõik need kingikotid leidsid õhtu lõpuks õnnelikud omanikud. Apollo Naistekas filmiga «Plahvatuslik pulmapidu» Foto: Taavi Sepp

Jennifer Lopez abiellub taas!

Kui sel korral Naistekale ei jõudnud, siis filmi saab näha ka tavaseansil.

Jennifer Lopez sõuab värskes linateoses «Plahvatuslik pulmapidu» abieluranda. Filmis on Darcy (Jennifer Lopez) ja Tom (Josh Duhamel) kutsunud kokku oma väga armsad, ent jonnakad perekonnad, et pidada oma unistuste pulmapidu. Paraku hakkavad neil abiellumise osas kahtlused tekkima. Nagu sellest veel vähe oleks, satuvad kõigi elud äkitselt ohtu, sest kõik pulmakülalised võetakse pantvangi. Fraas «kuni surm meid lahutab» saab selles pööraselt naljakas ja adrenaliinirohkes seikluses täiesti uue tähenduse, sest Darcy ja Tom peavad päästma oma lähedased, juhul kui nad enne teineteist maha ei löö.

Hoia silmad lahti - järgmise Naisteka kohta leiad info siit!

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles