HEA TEADA ⟩ See on Jennifer Lopezi ikoonilise tagumiku saladus!

Foto: PA Wire/Scanpix
Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy

Mida sööb ja kuidas hoiab end vormis Jennifer Lopez, et ta 53-aastaselt nii nooruslik ja särav välja näeb? Kõige tähtsam on mõistagi tervis ja õnn, ent uudishimu pole patt, mistõttu heidamegi pilgu superstaari toidulauale ja treeningkavale.

Treeningkava

Raskuste tõstmine

Lopez kombineerib jõu- ja kardiotrenne, et ühtaegu põletada rasva ja treenida lihaseid.

Kodus treenimine

Pandeemia ajal panid spordisaalid uksed kinni ja liikumise eest tuli koduste vahenditega hoolt kanda. Siis hõlmasid ta treeningud 400-meetrist jooksu aias, sangpommi tõstmist ja kätekõverdusi.

Trennid eratreeneriga

Lopez teeb koostööd kahe eratreeneriga: Dodd Romero ja David Kirschiga. «Jennifer treenib neli-viis korda nädalas tund aega, keskendudes iga kord uuele kehapiirkonnale,» on Romero öelnud. Kirsch on jaganud Instagramis trenni tegevast Lopezist videoid, kus ta teeb kätekõverdusi meditsiinilise palliga ja vormib oma kuulsat tagumikku kükk-kõndi tehes. Viimane olevat Kirschi sõnul kiireim ja tõhusaim viis prink istmik saada.

Tantsuproovid

Lopezil on kombeks muusikavideotes või laval esinedes tantsida. Ühtlasi tähendab see, et ta peab kontsertideks valmistudes kõvasti proove tegema, mis hoiab figuuri vaevata sireda. «Tants on alati olnud suur osa mu elust. Keha liigutamine ja millegi enda heaks tegemine ongi mu õnne võti,» on ta rääkinud. «Kui mu enesekindlus lööb kõikuma, siis ma tantsin. Kui ma näen, milleks mu keha võimeline on, ja tunnen endorfiinide sööstu, siis see turgutab mu enesekindlust ja tuju. Südames pean ennast tantsijaks.»

Postitants

Kui Lopez mängis filmis «Hustlers» (2019), tuli tal rolli jaoks postitants selgeks õppida. Ta tunnistas, et see on füüsiliselt üks raskemaid asju, mis ta teinud on. «See on akrobaatiline, töötleb hoopis teistusuguseid lihasgruppe,» rääkis ta Jimmy Kimmeli vestlussaates. «Mida nad oma jalgadega teevad ja puha ning on pea alaspidi… see on raske. Mul on suur austus nende vastu, kes seda oskavad.»

Toidulaud

Töötlemata toit

Lopez ammutab vajalikke aineid töötlemata toidust – kõik peab olema värske, avaldas Red magazine. Eriti kui asi puudutab süsivesikuid. Saiale, hommikuhelvestele, sõõrikutele ja muudele küpsetistele eelistab ta kaerahelbeid, bataati, pruuni riisi ja kinoad. Veel armastab ta lehtkapsast, spinatit ja brokolit, kuid väldib porgandit ja maisi, mis sisaldavad palju suhkrut.

Laulja hommikusöögi juurde kuulub munavalge ning lõuna- ja õhtusöögiks eelistab ta valget liha: lahjat kalkunit ja kana või vabalt kasvanud veise liha. «Valk on minu jaoks number üks,» avaldas ta kunagises intervjuus. «See teeb kõhu pikaks ajaks täis ja mõjub lihastele hästi.»

Tasakaal

Tervislik toitumine aga ei tähenda, et 53-aastane popstaar endale aeg-ajalt midagi head ei lubaks. «Me kõik oleme inimesed. Sa ei peaks end nuhtlema, kui tegid vea või sõid kartulikrõpsu. Kõik tahavad mõnikord küpsist, kooki või praekana,» rääkis ta. Samuti ei hoia Lopez end tagasi pühadelauas – seetõttu pöörabki ta nii suurt tähelepanu trennile, et ei oleks vaja ekstreemset dieeti pidada.

Foto: Apollo Kino

Jennifer Lopez sõuab värskes linateoses «Plahvatuslik pulmapidu» abieluranda. Filmis on Darcy (Jennifer Lopez) ja Tom (Josh Duhamel) kutsunud kokku oma väga armsad, ent jonnakad perekonnad, et pidada oma unistuste pulmapidu. Paraku hakkavad neil abiellumise osas kahtlused tekkima. Nagu sellest veel vähe oleks, satuvad kõigi elud äkitselt ohtu, sest kõik pulmakülalised võetakse pantvangi. Fraas «kuni surm meid lahutab» saab selles pööraselt naljakas ja adrenaliinirohkes seikluses täiesti uue tähenduse, sest Darcy ja Tom peavad päästma oma lähedased, juhul kui nad enne teineteist maha ei löö.

Sul on võimalus näha seda filmi meeleolukal kinoõhtul enne kõiki teisi. Postimees Naine ja Apollo kino kutsuvad sind Apollo naistekale kolmapäeval, 28. detsembril kell 18.30

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik! Pileti saad osta siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles