PILK PEALE! Jennifer Lopez loobus oma pikkadest kiharatest moeka retrosoengu kasuks

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Imeline Jennifer Lopez
Imeline Jennifer Lopez Foto: Shutterstock

Jennifer Lopez on stiiliikoonist kaunitar, kelle soenguid soovitakse juuksuris järele matkida ning kellele iga stiilimuutus näib talle ilu vaid juurde lisavat. 

Jenniferi uus lühem soeng debüteeris tema stilisti Rob Zangardi Instagrami vahendusel. Uues lõikuses on tunda tõelise vanakooli Hollywoody hõngu ning pole kahtlustki, et naine selle imetabaselt hästi välja kannab. 

Retrolained on niigi imelised, aga kiidetakse ka üldiselt JLo terveid ja kadestamisväärselt säravaid juukseid. Nagu voogav sulakuld! Nii et Jeni näonahk pole ainus, mis nõiduslikult kaunilt kumab. 

Fotol on Jennifer oma uue lainesoengu kombineerinud erepunase piduliku kleidi ning klassikalise punahuulega, mis moodustab kokku väga jõuluse ja piduliku välimuse. Aga olgem ausad - kes kujutakski teda ette auklikes dressipükstes diivanil lesimas või sorgus pesemata juustega poodlemas. 

Tule Apollo Naistekale 28.12 kell: 18.30

Jennifer Lopez sõuab värskes linateoses «Plahvatuslik pulmapidu» abieluranda. Filmis on Darcy (Jennifer Lopez) ja Tom (Josh Duhamel) kutsunud kokku oma väga armsad, ent jonnakad perekonnad, et pidada oma unistuste pulmapidu. Paraku hakkavad neil abiellumise osas kahtlused tekkima. Nagu sellest veel vähe oleks, satuvad kõigi elud äkitselt ohtu, sest kõik pulmakülalised võetakse pantvangi. Fraas «kuni surm meid lahutab» saab selles pööraselt naljakas ja adrenaliinirohkes seikluses täiesti uue tähenduse, sest Darcy ja Tom peavad päästma oma lähedased, juhul kui nad enne teineteist maha ei löö.

Foto: Apollo Kino

Sul on võimalus näha seda filmi meeleolukal kinoõhtul enne kõiki teisi. Postimees Naine ja Apollo kino kutsuvad sind Apollo naistekale kolmapäeval, 28. detsembril kell 18.30

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik! Pileti saad osta siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles