VAATA JA IMESTA 10 aastat nooremaks muutuda on täiesti reaalne!

Naine
Copy

«Igal pool ainult noore ilusad inimesed!» See kriitika on igati õigustatud. Küpsemas eas inimesed otsekui kaovad orbiidilt ja ekraanilt ning nii on lihtne arvata, et oledki siis automaatselt kole ja maha kantud. Seda mõtteviisi me murdma hakkamegi.

Telesaadete mõju on erinev. Mõni lahutab meelt, mõni ärgitab teada saama ja kaasa mõtlema, mõni paneb nutma ja mõni ka hävitab enesekindlust. Ärgem pangem silma kinni - ka selliseid asju leidub meie ümber palju, mis võimendavad tunnet «ma ise pole midagi väärt». Üks ohtlikumaid neist on sotsiaalmeedia...

Seevastu mõni telesaade on loodud spetsiaalselt selleks, et süstida vaatajasse lootust ja eneseuks. Just seda sorti lugu on pühapäeval, kell 18 Duo4 eetrisse jõudev «10 päevaga 10 aastat nooremaks». 

«10 päevaga 10 aastat nooremaks» saatejuht Cherry Healey. See kena naine on juba enam kui 40 aastat vana.
«10 päevaga 10 aastat nooremaks» saatejuht Cherry Healey. See kena naine on juba enam kui 40 aastat vana. Foto: Duo4

Miks seda vaadata tasub?

«See annab sulle hästi palju lihtsaid nippe kuidas ennast ise ilusamaks muuta,» arvab Kristina Herodes (46) kes päris mitme osaga tutvust tegi. «Tunda hirmu selle pärast, et sa jääd vanaks, on täiesti ok. Ma ütlen austalt - mina olen ka selle pärast muretsenud ja mida noorem ma olin, seda rohkem. 25-aastaselt ma mõtlesin: nii, kõik! Kohe on pidu läbi. Kohe ma teen keemilised lokid, panen kitli selga ja mitte keegi mind enam ei vaata.» Tegelikult igaüks ise otsustab kui vana ta on, kui palju ta särab ja kui palju ta tahab silma paista. See aeg ei saa mitte kunagi ümber!

Loe ka seda: Ainult stiili abil saab end kümme aastat nooremaks muuta!

«10 päevaga 10 aastat nooremaks» toob ekranaile muutumise loo, mis innustab. Tema sai hakkama, mina saan ka! Ma saab võtta vastutuse oma õnnelikuma elu eest enda kätte ja välimus on selle esimene samm.
«10 päevaga 10 aastat nooremaks» toob ekranaile muutumise loo, mis innustab. Tema sai hakkama, mina saan ka! Ma saab võtta vastutuse oma õnnelikuma elu eest enda kätte ja välimus on selle esimene samm. Foto: Duo4

Saade just seda tõestabki. Pole vahet kui vähe sa endast arvad täna - alati on võimalik taas ellu äratada ja parem ning enesekindlam sina!

Omamoodi hirmutav ja raputav osa saates on see, et osalejad peavad silmitsi seisma reaalsusega - kuidas möödujad neid hindavad, kui vanad nad täna välja näevad. Päris pelutav on kuulda, et sind peetakse veel palju vanemaks kui päriselt oled. Seda on kõhe isegi vaadata, aga õnneks saab vaataja turvaliselt kaasa elada vaid kellegi teise närvikõdile.

Loe ka seda: Ülle Lichtfeldt: «Minu uusaasta lubadus on: ma võtan oma kilod tagasi!»

Teekond saab alati õnneliku lõpu. Igast inetust pardipojast võlutakse välja luik ja see muuseas pole mitte mingi ime - meis kõigis ongi alati ilusam mina peidus. Igaühes meist. 

«10 päevaga 10 aastat nooremaks». Ausalt?! Nii ilus! Seda on hea näha.
«10 päevaga 10 aastat nooremaks». Ausalt?! Nii ilus! Seda on hea näha. Foto: Duo4

Uus äge muutumissaade «10 päevaga 10 aastat nooremaks» alustab Duo4 kanalil. Esimene osa on eetris pühapäeval, 11. detsembril kell: 18.00

Mida seal näeb? Lihtsad inimesed, kes oma välimusele käega löönud, muutuvad taas ilusaks, säravaks ja saavad tagasi eneseusu. See on äärmiselt innustav ja julgustav vaatamine. Kõik see toimub vaid stilistika, juuksuri, jumestaja ja mõne lihtsama iluprotseduuri toel. Saates pole karme kapitaalseid sekkumisi nagu iluoperatsioone või metsikuid kõhnumisi. Seda, mida inimesed ekraanil teevad, saab igaüks ka ise kodus järele teha. Saatejuht on särtsakas ja soe  Cherry Healey, kes ka ise juba 40ndates. Ja saates ei noorene üksnes naised, ka mehed võtavad end käsile ja näevad paremad välja kui iial enne.

Lisaks tujutõstvale vaatamisrõõmule saab saatest palju praktilisi nõuaneid ja soovitusi. Ja tõsi mis tõsi - kümme aastat kaob kui nõiaväel!

«10 päevaga 10 aastat nooremaks» Siirad ja ülevoolavad emotsioonid kui osaline end viimaks peeglist näeb.
«10 päevaga 10 aastat nooremaks» Siirad ja ülevoolavad emotsioonid kui osaline end viimaks peeglist näeb. Foto: Duo4

Kristinka on saadet juba vaadanud. Kuula videost, mis seal oli!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles