USKUMATU, AGA TÕSI Ainult stiili abil saab end kümme aastat nooremaks muuta!

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Liina Kolomainen
Liina Kolomainen Foto: Liina Kolomainen

​Ettevaatust, naised! Kaupluseriiulitel varitsevad meid mutikingad, pähe ilmuvad mutisoengud ja nii mõnigi jumestusvõte kisendab – olen eideke, kes tahab meeleheitlikult noor olla. Kuid on ka terve hulk nippe, mis tõesti 5–10 aastat vanusest maha arvavad. Pole vaja kalleid kreeme, ilusüste ega äppe. Stiilientusiast, grimeerija ja sisulooja Liina Kolomainen annab nõu.

Mis teeb nooremaks?

Värvid

Kui riietud ainult musta, kaob sul isikupära ja vanust tuleb kohe juurde. Värvid teevad alati nooremaks. Ma ise olen tohutu ekstravert ka, aga julgen kinnitada, et värv annab igaühele vunki juurde. Palju pole vaja, mõni värvilaik juba töötab! Kindla peale toimiv trikk: pane vastandvärvid kokku ja kogu tähelepanu on sinu.

Loe ka pikka portreelugu Liinaga: Mida kõike noored tüdrukud tänapäeval juba endaga teevad... Mina süstiksin enesekindlust Botoxi asemel!

Foto: Liina Kolomainen

Toonid peas

Aastatega pigment väheneb, veidike juuksuris juurde anda on hea idee. Kui ei julge tervet pead ära värvida, võib alati triibutada. Peamine on oma välimusele värskust anda. Mulle meeldib see mõte, et iga kahe aasta tagant teed oma soenguga midagi kapitaalset, muudad endas midagi. Proovi ja tunned kohe, kuidas uut värskust tuleb ja maailmaavastaja vaib taastub.

Loe ka seda: «Mõnda sotsiaalmeediatähte vaadates läheb mul süda pahaks» 

Ilus soeng

Hoolitsetud juuksed annavad nii palju juurde. Ära keera oma ilusaid kiharaid krunni või hobusesabasse. Kui näen mõnda range krunniga naist, siis tuleb temaga kohe kaasa sellise kurja, pensionärist õpetaja kuvand. Mutisoeng on ka keemilised lokid, see on eilne päev. Aga üks nooruslik nõks, mida väga soovitan, on juuksepuuder. Väga popp, annab tekstuuri ja soengule vormi.

Foto: Liina Kolomainen

Aksessuaarid

Jah, need on ülitähtsad. Isegi tähtsamad kui riided. Ma loodan, et kõik teavad, millised mutikingad välja näevad – ebamäärase värvi ja vormiga, neist hoidke eemale! Vali pigem rõhutatult nooruslik jalanõu, aga selline, mis teeb naise jala ilusaks. UGGid ei tee naise jalga ilusaks. Lund rookima võid ikka nendega minna, aga mitte deidile oma uue väljavalituga. Samuti võiks ära keelata praegu moes olevad kobakad dinosauruse-tossud. Tanksaapad seevastu on lahedad, neis on iseloomu, nad on ajatud ja kvaliteetne tanksaabas kestab aastaid! Puhas investeering! Ja kontsad – see on naiseliku jõu märk, see muudab silmapilk rühti. Ma räägin, kui suur kontsafänn ma ise olen – kui satume sõpradega spontaanselt peole ja mul pole kontsi, siis me oleme sõitnud koju ja toonud kingad.

Loe ka seda: Sellise sammude arvuga päevas vähendad dementsuse riski poole võrra

Foto: Liina Kolomainen

Positiivne mõtteviis

Elurõõmsad tüübid näevad alati nooremad välja. Ole mossis, morn ja tujutu ning saad kohe kümme aastat juurde.

Loe ka seda: Nende lihtsate nippidega näed pühade ajal jalustrabav välja

Sära

See on eelmisega seotud ja tuleb positiivsusest, vabadusest ning julgusest olla. Ole sina ise, ära ole keegi teine. Kui sa ei muretse selle pärast, mida teised arvavad, teed asju omamoodi – mõjud nii atraktiivsemana kui ka nooremana, kohe.

Särtsakas stiilitark Liina Kolomainen jagab soovitusi Tartu sündmusel Vapiano Ladies Night Xmas. Äärmiselt populaarne ürituste sari liidab maitsva toidu, hea seltskonna ja väärt nõu jagavad säravad esinejad. Lisaks on elav muusika, mida sel korral pakub rütmikas duo Merili Johanson & Tarmo Sillaots. Võrratu koht, kuhu sõbrannadega lõõgastuma tulla! Kuna Vapiano Ladies Nighti piletid müüakse alati välja ülikiirelt, tasub väle olla.

Õhtut juhib Juhan Krull ning kogu peo galerii leiab aadressilt naine.postimees.ee.

Nõuandeid jagavad tervise puudutusega ilupoe Apotheka Beauty poolt Itaalia ilubränd BioNike ning toidulisandite bränd Provisor. Vapiano hellitab ülimaitsva erimenüüga ja kihiseva tervitusjoogiga.

Foto: Liina Kolomainen
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles